Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Nissan Garanti Girmeme Sorunu

Ahmet
23 Ocak 2023 08:38

2020 model Nissan Juke garantili aracımın klima havalandırma menfezlerinden bir tanesi bozuldu. Aracımı Samsun Nissan asal servisine götürdüm garantiden değişim sağlandı. Daha sonra diğer iki menfez daha bozuldu ve aynı sorun başka menfezlerde oluştu ve garantiye sundular. Garantiden ret verildi. Yanlış işleri var kronik sorun var belli ki menfezlerde önce garantiye giriyor sonra sokmuyorlar. 6aydırda bekliyorum red verildiğini ben arayıp öğreniyorum Nissan pişmanlıktır.

0 aracımın her yerinden trim sesleri geliyor. Servis anlayışı çok kötü bakım yaptırırken tonla parayı almasını biliyorlar fakat iş garantiye gelince sattıkları araçla ilgilenmiyorlar şu an 2 klima havalandırma menfezim bozuk vites topuzu gördüğüm düşüyor yerinden çıkıyor aracın her yerinden trim sesleri geliyor. Nissan almak mantıklı değil. 2 ay önce diğer menfezi garantiden değişiyor 2 ay sonra başka menfezler bozuluyor bunlara red veriyor saçmalığa bak aynı arıza farklı menfezde ne değişti de red veriyorsunuz hayırdır beni de zamanında arayınız 6 ay sonra bekletip ben sizi aralayınca red verildiğini söylemeyin. Nissan garanti ve asal Samsun'dan şikayetçiyim.

17 Ağustos 2023 10:09 (Şikayetten 6 ay sonra)

Sayın Ahmet Bey, Tüm bilgi ve ihtiyaçlarınızda Gülümseme Hattımızı (0216 651 84 20) arayabilirsiniz. Saygılarımızla, Nissan Türkiye Müşteri İlişkileri" İyi çalışmalar.

Hamza

Aynı sorun bende de oluştu. Havalandırma menfezleri kronik arızalı. Bende de garantiye sokmadılar. Havalandırma menfezi içinde tırnaklı bir kısım var. Çok kalitesiz yapılmış, hemen kırılıyor. Nissan bundan ötürü garantiye sokmuyor. Fakat arıza o tırnaklardan ötürü değil. Kendim söktüm içine baktım. Menfez içinde bulunan müşür kısmı zamanla aşınıyor ve zamanla menfez sabit durmamaya başlıyor. Bu konuda Nissan'ın müşteri mağduriyetlerini gidermesi gereklidir.

Songul sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Alınan Nissan Juke'ta Garanti Sonrası Beklenmedik Arıza ve Servis Kaynaklı Mağduriyet

Songul
05 Kasım 18:56