Aleyna sonuçtan hiç memnun değil

Nişantaşı Öğrenci Yurdu Nişantaşı Kız Öğrenci Yurdu

21 Haziran 2024 15:32

Arkadaşlar, yurt oldukça pis. Yabancı uyruklu insanlar var ve duşlara büyük tuvaletini yapanlar var. Tuvaletlerde tuvalet kağıdı bile yok. O kadar insan aynı tuvaleti kullanıyor. Yurt yönetimi oldukça farklı, açıkça söylemek gerekirse para odaklı. Depozitomu nakit verdiğim halde, herhangi bir şeyin başına bir şey gelmediği halde paramı ödemediler. Şikayetçiyim ve savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. İnsanların zayıf anlarından yararlanmaya çalışıyorlar. Sürekli odanızdan bir şeyler kayboluyor; gözlüğüm, allığım ve dudak kalemim çalındı. Yurt acilen kapatılmalı, hijyenik olarak sıfır.

29 Haziran 2024 19:58

Nişantaşı kız öğrenci yurdunda kaldım çıktığımda nakit ödediğim depozitomu vermediler hiçbir ürüne hiçbir şeye zarar vermediğim halde ve kendileri de bunları onayladı 20 gün sonra vereceğiz dediler hala vermediler hukuki yollara başvuracağım yurt oldukça pis ve şu anda müdüre ulaşamıyorum paramı istiyorum

Hale
Hale

Aynı durumu yaşıyoruz şu anda. Nişantaşı kız öğrenci yurdu depozitomuzu ödemiyor. Gider tıkanıklığı, yatak yıkama ücreti adı altında depozitoyu vermiyorlar. Yurt içler acısı bir halde. Devletin acilen hem sağlık ve hijyen açısından hem de malı açıdan gelip denetlemesi lazım. Hukuki yola başvuracağız.

13 Ağustos 2023 01:17

Global Termal Otel Kimlik Kontrolü Ve Hijyen Sorunları