Mücahid sonuçtan çok memnun

Nilson Akim Koruma Prizi

23 Ekim 2023 13:21
Mücahid'in Teşekkür Mesajı
“Müşteri memnuniyeti yerine getirmek için ilgi alaka bilgi ve satış sonrası ilgilerinden dolayı teşekkür ederim ürün bilgisi ve anında dönüş iyi çalışmalar”

Nilson akım prizine çamaşır makinesinin prizini taktım. Makineyi 5 dakika çalıştırdıktan sonra priz bozuldu. Üzerinde beyaz eşyalara uygun olduğunu belirten bir yazı olduğu için buzdolabı ve bulaşık makinesini de takmıştım. Şimdi onları çıkarmalı mıyım? Tedirgin oldum.

23 Ekim 2023 15:30 (Şikayetten 2 saat sonra)
23 Ekim 2023 17:21

Çok teşekkür ederim nilson firma yetkililerine müşteri memnuniyeti oluşması için ellerinden gelen ilgiyi alakayı verdikleri için teşekkür ederim

23 Ekim 2023 17:24

Barış
Barış
Benzer Şikayeti Var

Abicim merhaba sorunuzu nasıl çözüldü. Aynı sorunu ben yaşıyorum şu anda.

Mücahid

Bilson firmasi çok ilgili bir firma hatta yasana sorundan dolayı ücretsiz akim prizi ginderdiker sağ olsunlar ama nilson akim prizleri maalesef bulaşık makinesi ve çamaşır makinesi gibi yüksek devirli eşyaları kaldırmıyor onun yerine yüksek voltajlı digital akim prizleri tercih ediniz

Uğur sonuçtan çok memnun

Nilson Akım Korumalı Priz

Uğur
28 Mart 2024 01:58
"Firma yetkilileri ertesi gün benimle iletişime geçtiler ve ürün tercihlerimde değişiklik yaparak sorunumu çözdüler. Özellikle Vedat Bey'e ilgi ve alakasından dolayı çok teşekkür ederim. Böyle; ürününün arkasında duran, müşteri memnuniyeti ve çözüm odaklı çalışan yerli firmaların sayısının artması dileğiyle..."