Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

30 Haziran 2023 21:44

9 Mart 2023 tarihinde Trabzon Forum Nike mağazasından bir ayakkabı aldım. Ayakkabı 3 ay gibi bir sure zarfında yanlardan açılma yaptı ve firma 17 Haziran tarihinde incelemeye gönderdi. Bugün red cevabi ile ayakkabilari teslim aldım. Fakat anlam veremiyorum ki 1500 liradan fazla para verdiğim bir ürün bana 300-500 TL lik bir ayakkabı performansı veriyor. 3 ay da çöp olacak bir ayakkabıyı alacağıma keşke daha uygun fiyatlı başka bir firmadan ayakkabı alsaydım. Ki bu ürünün yari fiyatına aldığım ayakkabilarim oldu neredeyse 2 yıl kullandım. Urunu satarken yok Air taban yok çok kaliteli diye satılıyor fakat ayakkabı 3 ay zor dayanıyor. Bildiğiniz param çöpe gitti ve gerekli yasal haklarımı en kısa sürede başlatacağım şikayetçi olacağım sizden. Gerçekten de çok büyük bir pişmanlıksın Nike. Yazıklar olsun.

13 Temmuz 2023 17:39

Bu arada ayakkabı red cevabıyla bana teslim edildikten sonra ayakkabının kenarlarını yapıştırıp kullanmaya devam etmek istedim fakat daha önce yürürken ayakkabının alt kısmından ara ara hafif gıcırdama sesleri geliyordu simdi sürekli ve yüksek tonda yapıyor. Yani insan içine çıkılabilecek bir şekilde değil ve burada da ayağımdaki videosunu paylaşacağım. Cidden anlayamıyorum 3 ayda bu hale gelen ve sıkıntılı bir ayakkabıyı nasıl red cevabi ile yollayabiliyorlar. Nike'dan hiçbir beklentim yok bu yazıyı yazarken sadece insanlar 1800 TL (olmuştu en son fiyatı) bu ayakkabıya verip de birkaç ay sonra başlarına gelecekleri görsünler diye paylaşıyorum.

Rahver sonuçtan çok memnun

Nike Air Force 1 Ayakkabılarımın Tabanları Kısa Sürede Parçalandı

Emre
13 Şubat 2024 01:59
Forum Trabzon "Nike Elizinn"
Yeliz sonuçtan hiç memnun değil

Yeliz
23 Temmuz 2023 19:46

Abdulbaki
26 Haziran 2023 14:40
Nike Ürün İncelemesinin Haksız Sonucu
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
18 Temmuz 2023 10:06