Nextdirect.com Sitesiyle Yaşadığım Sorunlar

Nextdirect.com Sitesiyle Yaşadığım Sorunlar
18 Eylül 2023 12:25

Next Baby sitesinden alışveriş yaptım. Ülkemizde mağazaları olduğu için ve bilinen isim olduğu için alışverişi de buradan yaptım sanıyordum fakat başka ülkeden geliyormuş! Üstelik alışveriş yaparken böyle bir bilgi yoktu. Siparişimi iptal etmek istedim ne alakaysa iptal etme hakkım bile yokmuş! Sipariş oluştuğunda ise altta iptal seçeneği vardı ona tıkladım ve teslim edilen sipariş kısmına düşüp geri ödeme yapıldı olarak gözüktü fakat müşteri temsilcisine göre hala iptal edilemediği ve bekleyen sipariş kısmında durduğu söylendi. Alışveriş yaparken başka bir ülkeden aldığınızı farketmiyorsunuz ve müşteri olarak iptal hakkınız bile yok bir de gümrük vergisi olayı varmış ki bana e mail bile geldi. Bilgilendirmesi dahi yok. Siparişim iptal kısmında gözüküyor. Düzeltilmesini istiyorum.

Ece

Merhaba, iade alabildiniz mi

Edanurseyfullah

Merhaba vergi ne kadarmış bende yeni alışveriş yaptım vergi olduğunu bilmiyordum

Derya

Merhaba iade olanlar paralarını alabildilermi bende aynı durumdayım

Javanshir

Olacakları sana söyleyeyim. Kargo firmasından mesaj bekleyeceksin gelmeyecek. Geldiğimde sen gümrük vergisi +5gb ödeyip ürünü bekleyeceksin. Ama ürün iade olacak. Para

07 Kasım 2023 16:52
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

05 Aralık 2023 21:38