Nex Royal Beach Hotel Tam Bir Hayal Kırıklığı

13 Temmuz 2024 19:03

Otel tam bir hayal kırıklığıydı. Verdikleri vaatlerin hiçbirini gerçekleştirmediler. Otelin bakımsız ve bu bakımsızlığı midemiz almadı. Otelin temizliği bile çok acemice ve çarşafları pis. Yemekleri sadece iyi diyebileceğimiz bir tavuk vardı lastik gibi (artık tavuk yiyemeyeceğim sanırım). Asla soğuk su bulunmuyor ve içecek servisi çok kötü. Havuz gereğinden fazla küçük ve sadece çocukları eğlendirmek için yapılmış olsa gerek. Havuz temizliği bile yoktu ve bu yüzden havuza giremedik. Çalışanların hepsi çocuktu. Acemilikleri de cabası. Basta biz de bu yorumlara aldanmamamız gerektiği ve iyi niyetlerle gitmeyi düşündük ama düşündüğümüzden daha kötü bir ortamla karşılaştık. Rezervasyon iptali istedik ama paramızı vermedikleri gibi arayan görevliler kaba bir şekilde konuştular, telefonumuza geri dönüş yapmadılar hatta yüzümüze kapattılar. Açıkçası bu kadar kötü bir yere para verdiğimiz için çok mutsuzuz. Umarım yaşattıkları bir gün onları bulur ve verdiğimiz parasını asla hayrını görmezler çünkü hak etmiyorlar. Hakkımızı helal etmiyoruz.

07 Eylül 2023 21:32

28 Ağustos 2023 23:53
Rezan sonuçtan hiç memnun değil

26 Temmuz 2023 09:01