Bayram sonuçtan hiç memnun değil

Problemli Newarc Klozet Takımı

Bayram
14 Eylül 2023 13:07

10/06/2023 Temmuz 2 adet 6000 TL Newarc duvara sıfır set olarak klozet takımı aldım. Daire tadilatı yaptığım için 10/09/2023'te montaja geçtiğimizde kapalı klozet kutularının içinden klozetle alakalı olmayan tarat çubukları, eksik parçalı rezervuar iç takımları ile karşılaştım. Klozet takımı köle bodur üstünde sağa sola oynaması gibi durumlar. Pazar günü olduğundan satıcıya ulaşamadığım için 1 adet rezervuar iç TK, 4 adet 3/8 30cm fleks bağlantı, 1 adet tarat çubuk ve 4 adet plastik L bağlantıya 500₺ ödeyerek montajı 1000₺ verdiğim tesisatçıya tamamlattırdım. Pazartesi satıcı firmaya durumu anlattığımda servis yazdırdılar. Benim servise değil üretici ve satıcı firmanın hatasından dolayı artı bir maliyet ödediğimi söylediğimde satıcı firma ve üretici firma temsilcileri montajı durdurup tesisatçıyı göndererek hafta içinde servis göndereceklerini söylüyorlar. Tabi çağırdığınız tesisatçı ücretini almadan giderse. Satıcı firma Sera vit Newarc ürünleri alan arkadaşların ürünleri hafta sonu montaj yaptırmaması ve bu ürünleri alırken böyle sorunlar yaşayabilirler. Ne satıcı ne de üretici firmada muhatap bulamıyorsunuz. Bu arada Newarc sahipleri olan tufan kardeşleride 1982'den beri tanırım. Kendileri böyle bir kişiler değillerdi. Ama sonradan büyüdükleri için gerekli departmanlara koydukları arkadaşlar sadece mazeret. Çözüm yok, mazeret çok. Bayram Akbayır

Geberit Servis Hizmetinde Yaşanan Sorunlar

10 Ekim 2024 12:21
Geberit Servis Hizmetinde Yaşanan Sorunlar
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Newarc Klozet Takımı İlk Günden Arızalı, Koli Şartı Mağduriyetimi Artırıyor!

Yunus
30 Ağustos 2025 15:36
Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Erhan
07 Ekim 2025 23:36
Newarc Klozet Menteşe Arızası Garanti Kapsamı Dışında Bırakıldı Yedek Parça Yok
Erdal sonuçtan hiç memnun değil

Erdal
17 Ocak 2025 16:08