New Well Güneş Kremi Cildimi Bu Hale Getirdi!

New Well
1 Şubat 2024 20:246.292
Şevval'ın Teşekkür Mesajı
Çok ilgililerdi ürün içeriğiyle alakalı cildim alerjik reaksiyon göstermiş olabilir Aleo Vera özüne karşı aramaları hediye ve ürünü açmış olmama rağmen iade kabul etmeleri beni sevindirdi çok teşekkürler

31 Ocak 2024 23:51

Newwell ton eşitleyici güneş kremini almıştım iki gündür kullanıyorum fakat iki gündür elmacık kemiklerim ve çene hizam kaşıntı ve kızarıklık oluştu ürünle alakalı sanırım çünkü daha önce çok güneş kremi kullandım lütfen ilgilenin

31 Ocak 2024 23:45

Yeni aldığım newwell spf50 ton eşitleyici aydınlatıcı güneş kremini iki defa kullandım ve iki gündür elmacık kemiklerim ve çene hizam kaşıntı kızarıklık

2 Şubat 2024 09:26 (Şikayetten 13 saat sonra)

Merhabalar şevval hanım öncelikle yaşamış olduğunuz sorun için firmamızın özür dileklerini lütfen kabul edin gün içerisinde yetkili departman sizler ile iletişime geçecektir saygılarımızla

3 Şubat 2024 13:19

Çok ilgililerdi ürün içeriğiyle alakalı cildim alerjik reaksiyon göstermiş olabilir Aleo Vera özüne karşı aramaları hedi ve ürünü açmış olmama rağmen iade kabul etmeleri beni sevindirdi çok teşekkürler

3 Şubat 2024 13:21

Kargom Teslim Edilmeden 'Evde Yoktunuz' Denilerek Mağdur Edildim

Songül
Songül
New Well
3 Eylül 2025 14:431.645

"Teşekkür ederim sorunumu arayıp çözdükleri için New Well ailesine"

Tümünü Gör
New Well Doğal Işıltılı Krem Aydınlatıcının Yarısı Boş Geldi

New Well DoğalIşıltılı Krem Aydınlatıcının Yarısı Boş Geldi

Esma
New Well Patlak Gelen Roll On

New Well Patlak GelenRoll On

Metin
New Well'den Aldığım Maskaram Akıtıyor Sürekli!

New Well'den AldığımMaskaram Akıtıyor Sürekli!

Şevval
New Well Prebiotic Tonik Zamanla Neredeyse Hiç Kullanılmadan Bozulması!

New Well PrebioticTonik Zamanla Neredeyse Hiç Kullanılmadan Bozulması!

Ebrar
New Well Probiotic Micellar Suyu İçinde Ne Var?

New Well ProbioticMicellar Suyu İçinde Ne Var?

Ümmügülsüm
New Well Güneş Kremi SKT'ye 2 Yıl Olmasına Rağmen Bozuk Çıktı!

New Well Güneş KremiSKT'ye 2 Yıl Olmasına Rağmen Bozuk Çıktı!

Kübra