Şevval sonuçtan çok memnun

New Well Güneş Kremi Cildimi Bu Hale Getirdi!

01 Şubat 2024 20:24
Şevval'ın Teşekkür Mesajı
“Çok ilgililerdi ürün içeriğiyle alakalı cildim alerjik reaksiyon göstermiş olabilir Aleo Vera özüne karşı aramaları hediye ve ürünü açmış olmama rağmen iade kabul etmeleri beni sevindirdi çok teşekkürler”

31 Ocak 2024 23:51

Newwell ton eşitleyici güneş kremini almıştım iki gündür kullanıyorum fakat iki gündür elmacık kemiklerim ve çene hizam kaşıntı ve kızarıklık oluştu ürünle alakalı sanırım çünkü daha önce çok güneş kremi kullandım lütfen ilgilenin

31 Ocak 2024 23:45

Yeni aldığım newwell spf50 ton eşitleyici aydınlatıcı güneş kremini iki defa kullandım ve iki gündür elmacık kemiklerim ve çene hizam kaşıntı kızarıklık

02 Şubat 2024 09:26 (Şikayetten 13 saat sonra)

Merhabalar şevval hanım öncelikle yaşamış olduğunuz sorun için firmamızın özür dileklerini lütfen kabul edin gün içerisinde yetkili departman sizler ile iletişime geçecektir saygılarımızla

03 Şubat 2024 13:19

Çok ilgililerdi ürün içeriğiyle alakalı cildim alerjik reaksiyon göstermiş olabilir Aleo Vera özüne karşı aramaları hedi ve ürünü açmış olmama rağmen iade kabul etmeleri beni sevindirdi çok teşekkürler

03 Şubat 2024 13:21

Songül sonuçtan çok memnun

Songül
03 Eylül 2025 14:43
"Teşekkür ederim sorunumu arayıp çözdükleri için New Well ailesine"

Güneş Kreminde Eksik Dolum Ve Ambalaj Sorunu

25 Ağustos 2025 10:31