Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

13 Temmuz 2024 13:57

2022 Model New Holland td 5.100 marka traktörüm aldığım günden beri kronik arızaları vardır. Gaz yemiyor, ad Blue, eğer valfi, İyileştirme yazılımı, AdBlue ısıtıcı rezidansı arızalarını kronik olarak vermektedir. Servis kayıt belgeleri vardır. Ankara Polatlı üstünler bayisinden aldığım traktörüm 600 saatte toplamda yıllık 300 dönüm tarla sürmektedir aldığım günden beri hiç kullanamadım şu an da serviste 1 aydır tamir bekliyor. Servis harici hiçbir yere gitmeyen traktörüm servisten çıkmıyor iş yapamıyorum. Şu an hasat zamanı ve ben komşu ve akrabalarımın traktörüyle iş yapmaktayım New Holland pişmanlıktır servis desteği yetersiz. Kredi ile borçla aldığım traktör servisten çıkmıyor ve çözümde bulunamıyor. Servisten geliyor 1 ay sonra tekrar servise giriyor... Parası ile rezil olmak isteyen varsa New Holland alsın saygılar

13 Temmuz 2024 16:23 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Müşteri temsilcimiz sizinle en kısa sürede irtibata geçecektir. Saygılarımızla, Müşteri İlişkileri,

Yusuf
Yusuf
15 Ağustos 2024 22:07

New Holland t. D 5.100 marka traktörümüz aldığımız günden beri kronik sıkıntıları bitmiyor. En son arızasını 600 saatte 1 ay önce verdi. Traktör 1 ay New Holland üstünler bayi Polatlı servisinde arıza zor da olsa yapıldı. 550 saatte traktör genel bakıma girdi. Yağ ve filtreleri değiştiğini bize ilettiler ve faturaları elimde mevcut. 600 saatte traktör gaz yemediği için tekrar servise girdi. Bugün yolda giderken traktörün frenleri tutmadı. Arkada yüklü römorkla birlikte yolda gitmeye başladım. Şans eseri yolun boş olması olası facianın önüne geçti. Durup kontör ettiğimde traktörün hidrolik yağının olmadığını fark ettim. 550 saatte traktörün bakımı oldu 600 saatte 1 ay serviste yattı hidrolik yağını doldurmadan bana teslim ettiler. Polatlı Üstünler New Holland baisinin yetersiz olduğunu biliyordum ama bu kadar vahim olduğunu bilmiyordum. New Holland pişmanlıktır. Paranla rezil olmaktır. New Holland üstünler bayiside yaptığı işin hakkını verememektir.

Erdem
Erdem

2022 yılında sıfır aldığım New Holland TD5.100 comman rail traktörümünde çok elektronik arızası yaşadım. Ed-Blue vs... En son yaşadığım arıza 19.10.2024 Cumartesi ve 20.10.2024 Pazar günleri aynı yerde aynı arıza ile karşılaştım. Sonra uydudan mı oluyor diye düşünmeye başladım. Arıza kodu SPN:5571-FMI:11, Traktörün çekişi düşüyor. Belli bir hızın üstüne çıkmıyor. Yolda duruyorum traktörü sto ediyorum. Çalıştırıyorum arıza gidiyor. Belli bir süre gittikten sonra tekrar aynı arızayı yapıyor. Telim 05433553471 bu arıza ile karşılaşan kişiler benimle irtibata geçebilir mi? Bugün traktörü servise götürdüm. Eğer değişecek dediler. Ya da eğer ve Ed Blue iptal edeilim dediler. İptal 17.000 TL yeni eğer 14.000 TL +ustalık. İptal eden çiftçi arkadaşlar varsa bana ulaşabilir mi?

New Holland T5-110 Arıza Kuyruk Mili

19 Mayıs 2024 13:50
New Holland T5-110 Arıza Kuyruk Mili
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

03 Ağustos 2024 16:48
Erkunt 95m Lüks. Traktör Değil Servis Satın Alın Memnuniyet Satın Alın
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

04 Mayıs 2025 13:39