New Holland T5-110 Arıza Kuyruk Mili

New Holland T5-110 Arıza Kuyruk Mili
19 Mayıs 2024 13:50

Sıfır kilometre olarak satın aldığımız New Holland T5-110 Blue Master traktörümüzü, üçüncü gününde kuyruk mili çalışmaması sorunu nedeniyle servise bildirdik. Gelip yerinde incelediler ve takip eden süreçte, bir sonraki iş günü traktörü servise götürdüler. Yaklaşık bir hafta sonra arızanın giderildiğini belirterek traktörümüzü adresimize teslim ettiler. Mevsim şartları ve talep eksikliği nedeniyle kullanılmayan traktörümüzü 19.05.2024 tarihinde yonca hasadı için çalıştırmak istedik; ancak traktörümüz hala çalışmıyor. Pazar günü olması sebebiyle servis hizmet veremiyor ve bir sonraki gün geleceklerini belirttiler. Umarım arıza bu sefer çözülür. Çağrı merkezini aradığımda, hanımefendi 'ilgili birime aktardık, size dönüş sağlayacaklar' diyor. Tamam, ancak ne zaman? Traktöre ulaşmak için plaka istiyorlar, söylüyorum; ancak geçmiş tarihli işlemleri ekranlardan göremiyorlar. Bu da bence ciddi bir sorundur. Yonca hasadı için zamanla yarışıyoruz, yağmur riski var. Eğer arıza çözülmezse ne yapacağız? İki adet sıfır traktör aldım; biri tabandan su kaçırıyor, diğerinin ise kuyruk mili çalışmıyor. Allah sonumuzu hayırlı etsin. Kuraklık, yağmur, sulama gibi stres faktörlerine bir de traktör sorunu eklendi. Size bir tavsiyede bulunmak isterim; stresinizi artırmayacak ürünleri tercih etmeniz daha iyi olur.

20 Mayıs 2024 10:42 (Şikayetten 20 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Müşteri temsilcimiz sizinle en kısa sürede irtibata geçecektir. Saygılarımızla, Müşteri İlişkileri,

Münür
Münür

Sorunun çözüldü mü acaba

Kemal
Kemal

Ssh hizmetlerden geldiler bir arıza tespiti yapıldı ( net olmamakla birlikte ) Ankara'dan 184 km uzaklıktaki Yozgat Yerköy ilçesine şu an parça bekliyoruz kısmet olursa gelecek 5 gün oldu

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

13 Temmuz 2024 13:57
New Holland Td 5.100 Traktör Kronik Arızaları Bitmiyor
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

04 Mayıs 2025 13:39
Fabrikasyon Arıza Garantiye Girmiyor, Mağduriyetimiz Giderilmiyor
Nurullah sonuçtan hiç memnun değil

Erkunt Traktör Servis Hizmetleri Ve Hararet Sorunu

27 Temmuz 2024 09:50