Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Newbalance 327 Faciası

Newbalance 327 Faciası
22 Mayıs 2024 09:42

Newbalance 327 siyah renk aldım. Daha İlk giyişimde ayakkabının iç topuk ve bilek kısmı boydan boya tiftiklendi. Bir kere giyme ile bu kadar deforme olmasına inanamadım. İncelemeye gönderdim. Aylar sürecek şimdiden belli oldu, durumun akıbeti ile ilgili cevap bile alamıyorum müşteri hizmetlerinden. Olan hem sinirlerime hem 5 bin tl'me oldu. Bir kere giymek için bu kadar parayı heba etmeyin. Bir daha asla almam. Herkeste bu kalite düşüşünü bilmeli!

23 Mayıs 2024 12:17

Ürün incelemeden geri döndü. Üründe materyal ile ilgili sıkıntı yok diyor ve değişim yapmıyorlar. Ayakkabının içi bir kere giyme ile resmen tülerdi, bozuldu, kullanım dışı kaldı. Eğer üretim hatası değil ise bu nasıl bir kalite düşüşü? New Balance replika kalitesinin bile altına mı düştü yani? Ayrıca bir kere giymek için mi o kadar para verdik? Bu tavır kurumsal bir şirkete asla yakışmıyor. Herkes bilerek alsın, kalitesine ve ürününe sahip çıkmayan bu marka için enerjisini, vaktini, parasını heba etmesin

Ek
22 Mayıs 2024 11:42 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba, Kontrol edebilmemiz için sipariş numaranızı ve inceleme ürüne ait Yurtiçi Kargo tarafından sizlerle paylaşılan kargo takip numarasını paylaşmanızı rica ederiz. Saygılarımızla New Balance

23 Mayıs 2024 16:45
Duygu
Duygu
23 Mayıs 2024 16:58

Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. Bir daha da kesinlikle markanızdan tek bir alışveriş yapmayacağım. Herkese de ileteceğim bu durumu. Bu kadar kalitesiz olmasına hala inanamıyorum

09 Ağustos 2023 01:23

18 Mayıs 2025 15:25

06 Ağustos 2024 16:09
new-balance-ayakkabi-kalitesi-ve-musteri-hizmetleri-hayal-kirikligi-1.pdf

18 Mayıs 2025 02:45
Siparişimin Haber Verilmeden İptal Edilmesi Ve Müşteri Hizmetlerinden Yanıt Alamamak
Emine sonuçtan hiç memnun değil

08 Ağustos 2024 13:06