Melih sonuçtan hiç memnun değil

Netflix Müşteri Hizmetleri İle Yaşanan İletişim Sorunu

Melih
09 Kasım 2024 17:15

Netflix'e uzun süredir üyeyim ve bir süre önce başlayan bağlanamama sorunu çözülemedi. Açıkça bir telefonla geri dönüş olmamasına rağmen, tarafımdan Netflix servis olarak belirlenen 08503907444 numaralı telefondan A**** adında haddini bilmeyen, kaba tavır içerisinde bir müşteri temsilcisi, yeterli bilgi sahibi olmamasına rağmen TV'nin markasını sordu. Ben de kendisine ancak anlayabildiği üzerinden değil, media player ile bağlandığını, onun için Android bir cihazda internet sayfalarını açmama rağmen kayıt olamadığımı söyledim. Ancak dinleme vasfını taşımadığı ve müşteriyi dinlemeden konuyu anlamadan cevap veren tavrı ile konuya karşı taraftaki hatadan, ürün yetersizliğinden bahsederek kurumun hatası olmadığını ispat etme çabası sergiledi. Tekrar bağlantının media player ve Android olduğunu söyleyince, media player'ın ne olduğunu sordu. Ben de kendisine bütün marka media player'ları dedim, bana 'beni aşağılamaya hakkınız yok' gibi bir cevapla geri döndü. Ben de kendisini aşağılamadım, ancak bilgi sahibi olmamasına rağmen kendisinin müşteriyle konuşmayı bilmediğini ifade ettim. Bu kadar yakışmayan, bilmiş iletişim kuran personelle müşteri hizmeti verilmesi umarım Netflix için hayırlı olur.

Filiz sonuçtan hiç memnun değil

Filiz
09 Mayıs 2024 20:09

Netflix İzleme Kısıtlaması Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Hüseyin
22 Ocak 2025 23:09
Simge sonuçtan hiç memnun değil

Simge
07 Temmuz 2024 12:12
Sercan sonuçtan hiç memnun değil

Sercan
25 Mayıs 2024 20:23
Sultan sonuçtan hiç memnun değil

Sultan
27 Kasım 2023 09:35