Sma Mama Hayal Kırıklığına Uğrattı

Sma Mama Hayal Kırıklığına Uğrattı
13 Mayıs 2024 01:04

Eczaneden Sma Optipro mama aldım Üründe kullanmaya başladıktan sonra ağır bir demir kokusu ve aroması mevcut olmaya başladı. İlk kullandığım üründe böyle bir şey yoktu. Bebeğim mamayı içtikten sonra gaz oluşmaya başladı. İçmemeye başladı. Rahatsız olmaya başladı. Bu durumun araştırılmasını ve mağduriyetimizin giderilmesini talep ediyorum. Ayrıca, bu kadar köklü ve büyük bir firma olan Nestle'ye bu durum hiç yakışmadı.

21 Mayıs 2024 16:06 (Şikayetten 8 gün sonra)

Merhaba, Konu ile ilgili sizi aradık ancak ulaşamadık. Size yardımcı olmaktan memnuniyet duyacağımızı belirtir en kısa süre içerisinde tekrar arayacağımızı bildirmek isteriz. Nestlé İletişim Merkezi 444 3 160

Ümran sonuçtan çok memnun

22 Mart 2025 10:47
"Mamalarımı 400gr olarak değiştirdiler özellikle telefondaki bayan çok ilgiliydi ikiletmediler sorunum çözüldü. Teşekkürler..."

Sma Optipro 1 Mama Mağduriyet

19 Ocak 2024 16:09
Sma Optipro 1 Mama Mağduriyet
Emrullah sonuçtan hiç memnun değil

Sma Optipro Huzursuz Yaptı!

26 Aralık 2024 13:23
Ziya sonuçtan çok memnun

18 Kasım 2023 18:27
"Öncelikle bizimle iletişime geçen Nestle firması yetkililerine teşekkürlerimizi sunarız ürünün kontrol edilmesi iade ve tarafımıza yenı bir ürün gönderilmesi sürecinde gerçekten yardımcı oldular sürekli kullandığımız bir ürün ve kullanmaya devam edeceğiz"