İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Nesine.com Zeplin Oyunundaki Yanıltıcı Durum

Nesine.com Zeplin Oyunundaki Yanıltıcı Durum
28 Ağustos 2024 21:42

Nesine.com sitesinden genelde bahis oynayan biriyim. Arada bir şans oyunlarına vakit geçirmek amaçlı 10-30 TL aralığında küçük oyunlar oynuyorum ( tüm oyun geçmişim. Bu şekilde) Bugün Zeplin denen bir oyuna da ilk defa oynamak ve denemek amaçlı 10 TL oynamak istedim. Ancak sistem bir anda benim 2.500 TL mi bakiyemden düştü. Ne olduğunu anlayamadım. Asla böyle bir oyuna böyle bir rakam oynamam. (Oyun geçmişimde durum sabittir) Genelde bahis oynayan birinin bir anda Zeplin denen saçma bir oyuna 2.500 TL gibi bir rakamı 1 seferde basması mümkün mü? Ben butona basarken 10 TL yazıyordu ama 2.500 TL bakiyemden düştü. İnsanları yanıltmak hesaplarındaki parayı almak bu kadar kolay mi? Emin misiniz? Vb. Gibi bir durum da yok. Şikayetim giderilmediği takdirde tüm yasal haklarım saklıdır.

29 Ağustos 2024 09:40 (Şikayetten 11 saat sonra)
29 Ağustos 2024 09:48

Dönüş sadece inceleyeceğiz ve bizim suçumuz yok minvalinde gerçekleştirildi. Hiçbir şekilde sorun çözülmedi süreç uzatılıyor.

31 Ağustos 2024 16:25

Asla dönmüyorlar. Yasal haklarımı kullanacağım. Aldatıcı Oyun Oynatmak nedir görüşeceğiz hukuk önünde

02 Eylül 2024 16:04

Sayın Üyemiz, Yapmış olduğumuz telefon görüşmesi üzerine siz değerli üyemize konu hakkında detaylı bilgi paylaşılmıştır. Bize dilediğiniz zaman mesajınızı kolaylıkla iletebilirsiniz. Oyunlarınızda bol şans dileriz. Saygılarımızla, Nesine

02 Eylül 2024 16:15

Kabul etmiyorlar. Adı geçen şans oyunu hakkında eksik/hatalı tuşlama bilgisi olduğunu ilettik. Konu ile ilgili bilirkişi ile inceleme yaptıracağız ve konuyu hukuki yollara taşıyacağız. Yasal tüm haklarım saklıdır.

03 Eylül 2024 14:39

Bizim suçumuz yok minvalindeki cevap cevap değildir. Müşteriyi kaale almayan tutumunuz için sizi ayrıca ilgili bakanlığa ve kurumlara şikayet de edeceğim.

04 Eylül 2024 09:21

Tuncay sonucu yetersiz buldu

Nesine Zeplin Oyunu: Şans Mı, Şanssızlık Mı?

Tuncay
25 Ocak 06:00
Eyup sonuçtan hiç memnun değil

Oynamadığım El İçin Hesabımdan Bakiye Düşüldü!

Eyup
11 Eylül 12:55