Nesine Tutan Kuponu İptal Etme

Nesine Tutan Kuponu İptal Etme
23 Aralık 2023 12:16

21.12.2023 tarihinde, saat 23:30'da Nesine.com'da oynadığım Alabaş-Real Madrid maçında kuponum kazandığı halde ödeme yapılmadı. Maçı 1.00 oran ile kabul etmişlerdi. Maç yarıda kalmadı, tamamlandı ancak hiçbir açıklama yapmadan kazanan kuponum için ödeme gerçekleştirilmedi. Kazanılan miktar önemli değil, çok fazla bir şey olmasa da bu durum insanları yanıltmaktan başka bir şey değil.

23 Aralık 2023 18:04 (Şikayetten 5 saat sonra)

Sayın Üyemiz, Yapmış olduğumuz telefon görüşmesi üzerine iletmiş olduğunuz konu hakkında detaylı bilgi tarafınıza iletilmiştir. Saygılarımızla,

23 Aralık 2023 18:24

Telefon görüşmesinde bana iptal edilen kupon ile ilgili uygulama üzerinden mesaj geldiği ve bu konunun kendilerinden kaynaklı olmadığı iddaa nın tüm uygulamalarında iptal edildiği söylendi fakat ben hiçbir yerde resmi bir yazı göremedim resmi yazıyı baban iletirseniz sevinirim çok açıklayıcı olmadı. Parası mühim değil sürekli oynayıp kaybediyorum zaten ama bu şekilde olunca insanın güvenini kırıyorsunuz. Ben bu kuponu kaybetseydim yatırdığım parayı da iade etmezdiniz biraz sizde empati kurarak insanlarla iletişime geçin

25 Aralık 2023 19:09

Sayın Üyemiz, Saygılarımızla, Nesine.com

27 Kasım 2023 00:21
Sefa sonuçtan hiç memnun değil

22 Aralık 2023 02:44
Nesine.com Alaves Real Madrid Maçına Oynamış Olduğum Bahis İade Oldu

Gökhan
11 Kasım 2023 02:13
Nesine Kazanılan Kuponumu İade Ediliyor
Halil sonuçtan memnun değil

Halil
28 Ağustos 2023 23:32
Nesine Ücret Hesabıma Doğru Yatırılmadı.

22 Ağustos 2023 10:00
Nesine Bahis Tuttu Vermiyor