Emrullah sonuçtan hiç memnun değil

Nesine Taş Kağıt Makas Oyununda Düşük Kazanma Şansı

Emrullah
08 Nisan 2024 16:53

Nesine platformunda yeni başlatılan 'taş kağıt makas' oyunu hakkında bir uyarıda bulunmak istiyorum. Bu oyunda kazanma ihtimalinizin oldukça düşük olduğunu düşünüyorum. Kendi deneyimimden yola çıkarak söylüyorum; üç defa oynadım ve hepsinde berabere kaldık. Diğer turlarda ise genellikle kasa galip geldi.

08 Nisan 2024 18:34 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sayın Üyemiz, Talebiniz ile ilgili sistemde kayıtlı cep telefonu numaranız üzerinden siz değerli üyemize geri dönüş yapılacaktır. Tüm hizmetlerimizden kesintisiz olarak yararlanabilmek için, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında Cep Telefonu ve E-posta bilginizin doğrulanmış olması gerektiğini hatırlatmak isteriz. Bize dilediğiniz zaman mesajınızı kolaylıkla iletebilirsiniz. Oyunlarınızda bol şans dileriz. Saygılarımızla,

08 Nisan 2024 20:44

Değerli Üyemiz, Talebinize ilişkin sizi aradık ancak ulaşamadık. İşleminiz konusunda size yardımcı olabilmemiz için güncel olarak kullanmakta olduğunuz cep telefonu numaranızı bize iletmenizi rica ederiz. Tüm hizmetlerimizden kesintisiz olarak yararlanabilmek için, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında Cep Telefonu ve E-posta bilginizin doğrulanmış olması gerektiğini hatırlatmak isteriz. Bilgilerinizi Hesabım – Bilgilerim menüsü üzerinden Cep Telefonu veya E-posta adresinizin sağ tarafında yer alan “Düzenle” butonuna tıklayarak kolaylıkla doğrulayabilirsiniz. Bize dilediğiniz zaman mesajınızı kolaylıkla iletebilirsiniz. Oyunlarınızda bol şans dileriz. Saygılarımızla,

Sadik sonuçtan hiç memnun değil

Nesine Kazananı Belli Oyun

Sadik
07 Nisan 2024 00:35
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Nesine Şans Oyunlarında Adil Olmayan Sistem

15 Eylül 2024 01:33

Kudret
20 Ekim 2023 21:40

Serhan
21 Ocak 2024 22:19
Nesine Kazanan Kupon Karşılıksız Çıktı :)
Nesine Kazanan Kupon Karşılıksız Çıktı :)
Hüzünlü sonuçtan hiç memnun değil

Hüzünlü
27 Ekim 2023 14:51