Sadik sonuçtan hiç memnun değil

Nesine Kazananı Belli Oyun

07 Nisan 2024 00:35

Uzun zamandır
Nesine.com üyesiyim,
Zaman zaman uygulamadaki
Kazı kazan, taş kağıt makas gibi oyunları oynuyorum
Fakat bu oyunların tamamen Nesine'nin kazanmasına endekslenmesine göre uyarladığı apaçık ortada.
Siz sana oyunu diye adlandırarak makineye yenilmeme kaybetmeme mi uyguluyorsunuz. Her oyunu kazanamaz makine. Nesine'yi derhal göreve davet ediyorum. Bu oyunlar ya online olarak bir rakiple oynansın ya da bu kazananı belli olan oyunların bana verdiği zararı karşılayın

profile profile
07 Nisan 2024 14:16 (Şikayetten 13 saat sonra)

Sayın Üyemiz, Yapmış olduğumuz telefon görüşmesi üzerine siz değerli üyemize konu hakkında detaylı bilgi paylaşılmıştır. Bize dilediğiniz zaman mesajınızı kolaylıkla iletebilirsiniz. Oyunlarınızda bol şans dileriz. Saygılarımızla,

08 Nisan 2024 00:32

Kesinlikle bir çözüm sunulmadı. Verilen cevaplar tamamen yuvarlama sözler. Bu konunun neticeye ulaşmasını istiyorum Resmen hakkımız yeniyor

08 Nisan 2024 21:28

Sayın Üyemiz, Bize dilediğiniz zaman, • Müşteri Hizmetleri numaramızdan ulaşabilir, • Sitemize bilgilerinizle oturum açarak Hesabım / Mesajlarım / Mesaj Yaz menüsünden mesaj yazabilir, veya • mesajınızı kolaylıkla iletebilirsiniz. Oyunlarınızda bol şans dileriz. Saygılarımızla,

Emrullah sonuçtan hiç memnun değil

Nesine Taş Kağıt Makas Oyununda Düşük Kazanma Şansı

Emrullah
08 Nisan 2024 16:53

Kudret
20 Ekim 2023 21:40
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Kazandığım Tutarlar Hesabıma Eksik Yatırıldı, Destek Alamadım

Ahmet