Nesine Hesap Sorunu Ve Hesap Çalınması.

Ercan
19 Temmuz 2024 06:05

Merhaba, benim Nesine üyeliğim çalınmış olabilir. Daha at yarışı oynamayı bilmem. T.C. kimlik numaramın üzerine hesap açılmış. Kapatılmasını istiyorum. Kullanıcı: ercannygt7. Gmail: y************@gmail.com. Herhangi bir işlem sorumluluğunu kabul etmiyorum. Benimle iletişime geçin lütfen.

19 Temmuz 2024 15:21 (Şikayetten 9 saat sonra)

Sayın Üyemiz, Talebiniz ile ilgili sistemde kayıtlı cep telefonu numaranız üzerinden siz değerli üyemize geri dönüş yapılacaktır. Tüm hizmetlerimizden kesintisiz olarak yararlanabilmek için, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında Cep Telefonu ve E-posta bilginizin doğrulanmış olması gerektiğini hatırlatmak isteriz. Bize dilediğiniz zaman mesajınızı kolaylıkla iletebilirsiniz. Oyunlarınızda bol şans dileriz. Saygılarımızla,

20 Temmuz 2024 13:31

Değerli Üyemiz, Talebinize ilişkin sizi aradık ancak ulaşamadık. İşleminiz konusunda size yardımcı olabilmemiz için güncel olarak kullanmakta olduğunuz cep telefonu numaranızı bize iletmenizi rica ederiz. Tüm hizmetlerimizden kesintisiz olarak yararlanabilmek için, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında Cep Telefonu ve E-posta bilginizin doğrulanmış olması gerektiğini hatırlatmak isteriz. Bilgilerinizi Hesabım – Bilgilerim menüsü üzerinden Cep Telefonu veya E-posta adresinizin sağ tarafında yer alan “Düzenle” butonuna tıklayarak kolaylıkla doğrulayabilirsiniz. Bize dilediğiniz zaman mesajınızı kolaylıkla iletebilirsiniz. Oyunlarınızda bol şans dileriz. Saygılarımızla,

Başkası Benim T. C. Numaramdan Nesine Hesabı Açtı

Salih
07 Ocak 2024 01:14
İhsan sonuçtan hiç memnun değil

İptal Edilen Oyun Sonrası Param Yatırılmadı, Çözüm Sunulmuyor

İhsan
02 Eylül 2025 10:29
Vatan sonuçtan hiç memnun değil

Vatan
21 Şubat 2025 13:23