Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Nesine Com. Bahislerden Usulsüz Para Kesintisi Yapmakta

Nesine Com. Bahislerden Usulsüz Para Kesintisi Yapmakta
11 Şubat 2024 23:29

Nesine bahis sitesinden oynadığım kuponda 5 oranına 100 TL bahis yaptım ve kuponum tuttu; ancak hesabıma sadece 300 TL yatırıldı. Kuponumda yer alan müsabakalardan biri olan Karabağ-Sabah maçının skoru 3-3 idi. Fakat maçın yarıda kesildiği ve bu yüzden müsabakanın oranının geçersiz sayıldığı belirtildi. Ancak hiçbir bahis veya resmi sitede maçla ilgili bir sorun olmadığı görünüyor. Hatta başka bir kuponumda da bu maç vardı ve o kuponumda bir sorun yaşanmadı. Bu durumda, bu maçın nasıl iptal edilebildiğini anlamıyorum. Nesine uygulaması aracılığıyla iletişime geçtiğimde, suç Milli Piyango İdaresi'ne atılarak sorumluluk alınmadı. Eğer sorumluluk alınmayacaksa, benim gibi insanların bu maç yüzünden mağdur olmaları kabul edilemez. Ayrıca, yasal olarak hizmet veren bir sitenin bu şekilde davranması, insanları yasa dışı bahis sitelerine yönelmeye itebilir. İletişime geçilmesini talep ediyorum.

12 Şubat 2024 10:16 (Şikayetten 10 saat sonra)

Sayın Üyemiz, Talebiniz ile ilgili sistemde kayıtlı cep telefonu numaranız üzerinden siz değerli üyemize geri dönüş yapılacaktır. Tüm hizmetlerimizden kesintisiz olarak yararlanabilmek için, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında Cep Telefonu ve E-posta bilginizin doğrulanmış olması gerektiğini hatırlatmak isteriz. Bize dilediğiniz zaman mesajınızı kolaylıkla iletebilirsiniz. Oyunlarınızda bol şans dileriz. Saygılarımızla,

12 Şubat 2024 10:29

Sayın Üyemiz, Yapmış olduğumuz telefon görüşmesi üzerine siz değerli üyemize konu hakkında detaylı bilgi paylaşılmıştır. Bize dilediğiniz zaman mesajınızı kolaylıkla iletebilirsiniz. Oyunlarınızda bol şans dileriz. Saygılarımızla,

12 Şubat 2024 10:47

Hiçbir şekilde yardımcı olmadılar sucu milli pıyangı sistemine atmaktalar fakat doğru olan Nesine com. Uygulamasının alt yapısın kötü olmasından kaynaklıdır. Bahis yapılmış kupon onaylanmış ama Nesine com. Onaylanmış kuponu sistemde hata oldu diyerek isteğine göre kabul etmeye biliyormuş güvenim kalmamıştır sadece artık uyarmak için yazıyorum bahis yapsanız onaylansa tutsa dahi kazanmış olmuyorsunuz videoda fotoğrafta mevcut insanları nasıl dolandırdıklarını ifşa etmek gerek

19 Şubat 2024 14:38

Değerli Üyemiz, Bize dilediğiniz zaman mesajınızı kolaylıkla iletebilirsiniz. Oyunlarınızda bol şans dileriz. Saygılarımızla,

06 Mart 2024 17:14

Dolandırıcısınız

Kazandıran Kuponumun Oranı Değiştirildi, Eksik Ödeme Yapıldı

Caner
22 Ekim 11:47
Rıdvan sonuçtan hiç memnun değil

Nesine Kuponumda Eksik Ödeme Ve Oran Hatası Yaşadım

Rıdvan
18 Ekim 19:16
Hamza sonuçtan hiç memnun değil

Hamza
17 Temmuz 09:55