Nescafe Granül Kahvede Beyaz Pamukçuklar Oluştu

Nescafe Granül Kahvede Beyaz Pamukçuklar Oluştu

Ürünün son kullanma tarihi geçmemesine rağmen topaklandı ve beyaz pamuklar oluştu son kullanma tarihi 2024 ün 3. Ayı. Nemden uzak, güneşten uzak ve serin yerde saklamama rağmen böyle oluyor. Alalı da öyle çok uzun zaman olmadı 🥺
Tadında ya da kokusunda bir değişiklik yok ama böyle gözükmesi beni endişelendirdi

7 Ekim 2023 11:49 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sayın İlgili, Tüketicimize konu hakkında gerekli açıklama yapılmıştır. Nestlé İletişim Merkezi

25 Ekim 2023 19:42

Merhabalar,14 ekimde kahvemi aldılar fakat yenisi gönderilmedi. Ne zaman gönderilecek?

Sayın İlgili, Tüketicimiz konu hakkında bilgilendirilmek için aranmış ancak ulaşılamamıştır. Bilginize. Nestlé İletişim Merkezi

26 Ekim 2023 12:17

[email protected] Bu mailden iletişime geçebilirsiniz

11 Kasım 2023 13:25

Bugün itibariyle 4 haftadır kahvemin gelmesini bekliyorum, bana 2 hafta bekleme süresi var dendi ama hala ortada bir şey yok?

Nescafe Gold Kahvem Pamuklandı

Yeni açtığım 200 gr Nescafe Gold kahvem pamuklandı. Uygun koşullarda saklamama rağmen henüz 3 de 1 oranda bile kullanmam...

Nescafe Vip Gold Kahve

Üründe örümcek ağı gibi ağlanma oldu ki sadece birkaç kere kullandık, son kullanma tarihi zaten 2024 yani verdiğimiz par...

1 Yorum

Nescafe Gold Simsiyah Plastik Seklinde Çıktı Paketten

Ürünü açtım içinden simsiyah sert bir şey çıktı, plastik gibi bir şey. Paketi açar açmaz şok oldum. Sürekli tükettiğim b...

Tümünü Gör
Nescafe 2.1 Arada Paketlerin İçi Boş Çıktı

Nescafe 2.1 AradaPaketlerin İçi Boş Çıktı

Melek
Nescafe Uygulama Üzerinden Çekiliş Yanlış Yönlendirmeleri!

Nescafe UygulamaÜzerinden Çekiliş Yanlış Yönlendirmeleri!

Yasin
Nescafe İçinden Çıkan Zararlı Maddeler