Eren sonuçtan hiç memnun değil

Kahve Makinesi Uygulama Sorunu

19 Ekim 2024 10:35

Nescafe Gold kahve makinesi kullanmaktayım. App Store uygulamasını kaldırmış o yüzden kahve ayarlamalarını yapamıyorum. Tekrar uygulamayı temin edebileceğimiz bir çözüm bekliyorum. Yoksa makine atıl duruma düşüyor ya uygulama geliştirin ya da makinemi değiştirin
Bir yıldır neredeyse uygulama kaldırılmış

19 Ekim 2024 18:33

Nescafe Gold kahve makinesi telefon programını kaldırdıklarından dolayı makinemi kullanamıyorum bununla alakalı şikayet oluşturdum fakat Nescafe müşteri hizmetleri tarafından aranarak dalga geçer gibi 4 adet kahve hediye edelim konuyu çözelim diyorlar kahve makinesi 15-20 bin tl kullanamıyorum sırf aplikasyona ücret ödememek için App Store ve Play Store dan programı kaldırıyorsunuz çözümünüz 4 kahve yazıklar olsun almayın aldırmayın Nescafe makinelerini mağdur edip arkasında durmuyorlar 6502 sayılı kanunun satış sonrası hizmet ile ilgili maddesi gereği süreklilik arz etmek zorundasınız ve mağduriyetimizi gidermek zorundasınız aksi takdirde hakkınızda suç duyurusunda bulunacağım

Ek
Ek
19 Ekim 2024 16:55 (Şikayetten 6 saat sonra)

Sayın İlgili, Tüketicimize konu hakkında gerekli açıklama yapılmıştır. Nestlé İletişim Merkezi

Eren
19 Ekim 2024 18:28
Kahve Makinesi Uygulama Sorunu

Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan

Nescafe Gold Kahve Makinesi Uygulama Eksikliği Mağduriyeti
Gizem sonuçtan memnun

Gizem
18 Mart 23:35
"En azından özür dilendi ve özür maheyetinde hediye yollanacağı söylendi. Bizzat aranıp önemsendiğimizi hissetmek iyi geldi."
Muammer sonuçtan hiç memnun değil

Nescafe Gold Kahve Makinesi Uygulama Sorunu

Muammer