Esenyurt Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi Kadın Doğum Uzmanı Yok!

16 Ekim 2023 11:46

Dün gebeliğimin altıncı haftasında hafif bir ağrı hissedip Mimarsinan Devlet Hastanesi'ne gittim ve kadın doğum uzmanı olmadığı için Esenyurt Devlet Hastanesi'ne sevk etti. Hiçbir muayene yapılmadan serum takmak istediler ve güvenmedim. Oradan ayrıldım ve Kolon Hastanesi'ni aradık ve Kadın Doğum Uzmanı olduğunu öğrenince hemen hastaneye gittik. Kadın doğum uzmanı sadece acil doğumlara bakıyormuş ve ilgilenmedi. Daha sonra Medi Life ve Medicell hastanelerini aradık. Hiçbir hastanede kadın doğum uzmanı yoktu! Sabah hafif kanama ile uyandım ve çok fazla ağrım vardı saat 07:30 civarı Büyükçekmece ve çevresindeki tüm hastaneleri aradık hiçbir hastanede kadın doğum uzmanı yoktu! Saat 09:30 da doktorların mesaisinin başladığı söylendi. Saat 09:00 da Medicell Hastanesine gittik yarım saat bekledik ve doktor geldi. Muayene etti, kanamam arttı ve bebeğimi kaybettim. Dün bir müdahale yapılabilseydi belki ben bunları yaşamayabilirdim. Diğer hastaneler için bir şey diyemem lakin Esenyurt Devlet ve Kolon hastanesinin hekimi olduğu halde hiçbir şekilde benimle ilgilenilmemesi gerçekten insana değer vermediklerini gösteriyor. Göz göre göre ben bebeğimi kaybettim. Bu olayın peşini bırakmayacağım ve Esenyurt devlet ve Kolon Hastanesi'yle sonuna kadar uğraşacağım. Bir insan pazar günü hiçbir sağlık problemi yaşamamalı mı?

Zilan sonuçtan hiç memnun değil

03 Ekim 2024 23:20