Bilal sonuçtan hiç memnun değil

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi İhmal Dolu Acil Servis Hizmeti!

19 Ocak 2024 21:26

17 Ocak gece saat 04:00 ile 04:30 arasında trafik kazası sebebiyle gittiğim Esenyurt Devlet Hastanesi'nde, bayan doktor sedyeye veya herhangi bir sandalyeye oturtmadan yaklaşık 6 metre ileriden benden film istedi. Çektirip geldiğimde, başka hiçbir işlem yapmadan, kollarımda ve bacağımda açık yaralar olmasına rağmen, beni bir yara bandı yapıştırıp gönderdiler. Ne ağrı kesici, ne dikiş, ne de muayene hiçbir işlem yapılmadı. Bunun üzerine özel bir hastaneye gittim. Orada dikiş, ağrı kesici ve tetanos aşısı yapıldı. Tüm müdahaleler yapılarak tedavim gerçekleştirildi. Ancak, ne yazık ki, o şekilde bir hasta hastaneden gönderildi. Tüm devlet büyüklerimden, bu hastane doktoru hakkında gerekli incelemelerin yapılmasını rica ederim ve Esenyurt Devlet Hastanesi'nin incelenmesi gerektiğini düşünüyorum.

Halit sonuçtan hiç memnun değil

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi Esenyurt Devlet Hastanesinin Yanlış Teşhis Sonucu Ayağımın Kesilmesi

15 Şubat 2024 01:57

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi Yapılmayan Testi Yapıldı Gösterdiler Ve Evliliğim Bitiyor

22 Mayıs 2024 16:31