Halit sonuçtan hiç memnun değil

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi Esenyurt Devlet Hastanesinin Yanlış Teşhis Sonucu Ayağımın Kesilmesi

15 Şubat 2024 01:57

21.03.2023 tarihinde geçirdiğim motosiklet kazası sonucunda doktorun yanlış teşhis koyması ve 10 gün istirahat raporu vermesi nedeniyle sol bacağım kesildi. İç kanama nedeniyle 10 gün beklemem sonucunda gerekli şikayetleri yaptım. İlk olarak Beylikdüzü Devlet Hastanesi'ne başvurduğumda iç kanamam olmasına rağmen beni taburcu ettiler. Evde 6 gün yattıktan sonra 3. gün Esenyurt Devlet Hastanesi'ne yakınlığı sebebiyle oraya gittiğimde narkoz verilerek gönderildim. 4. gün hiç uyuyamadım ve sabah 5.30'da yine Esenyurt Devlet Hastanesi'ne gittiğimde kas gevşetici ve ağrı kesici ile birlikte istirahat raporu verilerek gönderildim. 7. gün Özel Esencan Hastanesi'ne gittiğimde durumumun ağır olduğu belirtildi. Kalp damar cerrahisi olmadığı için beni Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ne sevk ettiler. Orada hemen anjiyo yapılarak kalbe bağlı atardamarın koptuğu tespit edildi ve acilen operasyon gerçekleştirildi. Operasyonu yapan doktor aileme, 3 gün içerisinde müdahale edilmiş olsaydı bacağın kesilmeyeceğini söyledi. Tüm süreç, ameliyat epikrizleri, istirahat raporları ve şikayet belgelerim mevcuttur. Ayağımın iç kanama sonucu kangrene dönüşmesi (simsiyah oluşu) her şey fotoğraf ve videolarla kanıtlanmıştır. Eğer gereken yapılmazsa, haklarımı aramak için haber kanallarına başvuracağım. Sayın Sağlık Bakanlığı ve Sayın Adalet Bakanlığı'na durumu bildiriyorum. Saygılarımla, şu anda herhangi bir dönüş sağlanmadı. Gerekli avukatları tuttum ve işlemleri başlattım.

Sivas Numune Hastanesi Göğüs Hastalıkları Bölümü Yetersiz

03 Temmuz 2023 15:45