Nazar Mobilya (Eskişehir) İade İstiyorum Memnun Kalmadım!

23 Ağustos 2023 17:08

Eskişehir Emek Ertaş Caddesinde bulunan mağazadan baza aldım. Alırken ya fark etmedim ya da ürün evime farklı geldi. Beğenmedim, iade istiyorum. Lütfen ilgilenin. Aradım fakat iade olmadığını söylediler ama içime sinsin istiyorum ve iade talebi istiyorum. Lütfen ilgilenin.

23 Ağustos 2023 18:12

Eskişehir emek Mahallesi Ertaş caddesinde bulunan mağazadan oğluma baza aldım oradaki üründe düğme yoktu eve gelen düğmeli ya da ben fark etmedim ama yatakta çok yüksek oğlum yatmıyor yatakta korkuyor geri ürün iadesi istiyorum dun geldi zaten ürün acil ilgilenin lütfen rica ediyorum

23 Ağustos 2023 18:10

Eskişehir emek Mahallesi Ertaş caddesinde oğluma baza takimi aldım mağazadaki üründe düğme yoktu eve gelen düğmeli ürün ya da ben görmedim fark etmedim ama geri iadesini istiyorum beğenmedim lütfen bu konuyla ilgili geri dönüş yapın mağdurum yatak çok yüksek çocuğum düşer diyede korkuyorum yatmıyor çocuk ilgilenin lütfen

Kübra
Kübra

Ürününüzde herhangi bir hata ya da kullanıma engel bir sorun yoktur. Çocuk yatağı kullanmadı diye bir iade sebebi maalesef yoktur. Herhangi bir arıza hata durumunda değişim iade hakkı mevcuttur. Zaten üründe sıkıntı olmadığını belirtmiştiniz efendim.

16 Mayıs 2024 17:19

Aytaş Home'dan Alınan Baza Yatakta Gıcırdama Ve Kayma Sorunu Çözülmüyor