Natural Bastet Premium Kedi Kumu Sıradan Kuma Dönmüş!

24 Şubat 2024 17:44

Yeni nesil tozsuz kedi kumu diye uzun süredir Natural Bastet marka kedi kumu kullanıyorduk.
Tüm ürünlerde olduğu gibi bu ürünün de fiyatı son 1-2 sene içinde uzaya çıktığı için yılbaşına doğru bir e ticaret sitesinde çoklu alımlarda indirim yapıldığını görünce toplu sipariş verdik.
Kullandığımız açık kutular bitince geçenlerde yeni gelen kutulardan birisini açtık ve hayatımızın şokunu yaşadık.

Her bir tanesi neredeyse aynı ebatta olan tozsuz ve sarı / açık kahve tonlarındaki yeni nesil tozsuz kum gitmiş yerine bildiğiniz gri Bentonit ve kutunun orta kısımdan sonrası tamamen toz dolu sıradan bir kum gelmiş.

Önce e ticaret sitesinde orijinal olmayan kum satıldığını zannettik ancak biraz araştırınca ve şikayetleri okuyunca üretici firmanın değişiklik yaptığını öğrendik.
Toz alerjisi olan kediye mi yanalım, elimizde kalan kumlara mı yanalım, benzer kumlardan 3-4 kat daha fazla para vermiş olduğumuza mı yanalım bilemiyoruz.

24 Şubat 2024 16:05

Doğalsan Natural Bastet firması "sıfır tozlu, yeni nesil, volkanik tüf..." adı altında bildiğiniz gri Bentonit ve yarısı tozlu kumları satmaya başlamış. Önce toptan ürün aldığımız e ticaret firması orijinal olmayan ürün gönderdi zannettik. Ancak biraz araştırınca ve şikayetleri okuyunca üretici firmanın değişiklik yaptığını öğrendik. Uzun süredir tozsuz olduğu için kullandığımız ve neredeyse her bir tanesi aynı ebatta olan sarı/ açık kahve tonlarındaki Premium kum gitmiş yerine sıradan tozlu kum gelmiş. Asıl sıkıntı üretici tarafında muhatap yok. Web siteleri başka siteye yönlendirilmiş ancak o sitede bu ürün yok ve kutunun üzerindeki telefon numarasını da açan yok. Toz alerjisi olan kediye mi yanalım, elimizde kalan kutulara mı yanalım, indirimli zannedip aldığımız ürünlere aynı kalitedeki Bentonit kumlardan 3-4 kat daha fazla para verdiğimize mi yanalım bilemiyoruz. En azından buradan şikayet edip bir firmanın kendi kendini nasıl imha ettiğini teşhir etmek istedik.

Yasin
Yasin

Ah be çok yazık oldu evde yine her yer toz içinde. Tekrardan başka marka arayışına gireceğiz anlaşıldı '(

Haktan
Haktan

Merhaba Cevdet Bey, Konu ile ilgili sizinle görüşmemiz için iletişim bilgilerinizi paylaşmanızı rica ediyorum.

Natural Bastet Aldığım Kedi Kumu Beklediğimden Farklı Ve Tozlu Çıktı

26 Ağustos 2025 23:38