Seda
20 Temmuz 2023 18:29860

Geçen sene Boyner'den eşime aldığımız National Geographic şortu 2 kere yırtıldı. Kumaşı o kadar kötüymüş ki inceldi. Markanın tarafıma dönüş yapmasını istiyorum. 2 kez diktirdim, o kadar para verdik. Ürünlerinin arkasında dursunlar, dikiş atması değil kumaştan yırtılıyor.

National Geographic Giyim Ürünleri National Geographic Montun Kısa Sürede Deforme Olması

Sevda
22 Nisan 2024 19:05479

20.12.2022 tarihinde Gebze Boyner'den National Geographic markasının kışlık montunu aldık. Mart 2024 te montun koltuk al...

National Geographic Giyim Ürünleri Boyner Ve National Geographic Ürünlerinin Arkasında Durmadı!

Mesut
27 Mart 2024 09:00521

Boyner'den aldığım National Geographic marka bot iki ay kullanımdan sonra yırtıldı ve deforme oldu. Ürünü garanti kapsam...

2 Destek1 Yorum

National Geographic Markalı Montta Sorun Yaşıyorum!

Nermin
25 Ekim 2023 13:32885

Ankara Ankamall Boyner mağazasından National Geographic markalı içli dışlı bir mont aldım. 3 ya da 4 defa giydim ve kolu...

National Geographic Markalı Montta Sorun Yaşıyorum!
2 Destek2 Yorum

Montun Dikiş Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Ünzüle
28 Ocak 2025 13:32568

Us Polo assn Boyner Edremit Novada şubesinden mont aldım. Zaten havalar soğuk olmadığı için montu bir iki defa ancak giy...