Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Nas Turizm Umre Yolculuğunda Yaşanan Büyük Mağduriyet

02 Aralık 2023 16:57

Nas Turizm'den 12/11/2023 tarihinde, 03/12/2023 tarihine kadar 20 günlük annemizi umreye gönderdik. Otelin parası ve diğer tüm ücretler önceden ödendi. Pazar günü sabah saat 7.00'de havalimanında olması gerekiyordu. Ancak maalesef bir gün öncesinden, yani Cumartesi günü otelden çıkış yapacaklar ve annemiz ile yanındaki yaklaşık 48 kişiyi mağdur edecekler. Nas Turizm'i kınıyorum. Yaşları 60 üstünde olan insanları saatlerce havalimanında bekletmek hiçbir vicdana sığmaz.

Yorumlar (7)

İsmail

Hani otelden erken çıkmışlardı ondan tutturamadınız şimdi de gelini vefalar eden hocadan yola çıktınız bakalım başka neler bulacaksınız Allah affetsin

Serkan

İnsanlara iyi görünmek için yalan söyleyebiliyorsanız rabbim sizleri affetsin

İsmail

Gelini vefat etti hocamız döndü Polat hocamız ve necmettin hocamız görevi devraldı. Bu da tutmadı :)

Serkan

Nas turizm pişmanlıktır diye düşünüyorum artık kelime oyunu yapıyorlar kaç ay geçti aradan yeni iletisim kuruyorlar herhangi bir çözüm bulamadılar buldukları hocaların kendi grubu var ve hocasız kalan grupla ilgilenmediler bile

Serkan

İsmail bey gelen hoca ilgilenmedi o kadar insan ortada kaldı size oyun gibi mi geliyor bu mesele

İsmail

Serkan bey bahsettiğiniz grupta böyle bir durum olmadı. Yanlış bir yorum yazmışsınız. Yorumunuzda da odadan çıkartacaklar yani daha gerçekleşmeyen bir durumu yazmışsınız. Kendi aralarında konuşmalarında ki durumu size aksettirmişler aynı durumu biz de söylediklerinde hayır otelden erken çıkmayacaksınız dedik ve konu kapanmıştı. Gece uçuşu olması nedeni ile ince hesap ile ailelerimizi mağdur etmeden o günün de konaklaması sağlanarak öteden ayrılmışlardır. Başka grupların konuşmalarından etkilenerek görevlilerimize ev Ankara merkezimize de sorduklarında bilgilendirdik ve açıklama yaptığımızda konu çözülmüştü. Biraz yaş ortalaması yüksek bir grup olması ile sadece bu konu değil bir çok konu da defalarca bilgilendirme yapılmıştır. Bu grubumuzdan halen firmamıza teşekkür mesajlarının yanı sıra sizi yanlış anladık diye özür mesajları da gelmektedir. Bilgilerinize sunuyoruz.

Serkan

Gerçekleşen bir durumu yazayım İsmail bey başlarındaki hocanın ailevi bir sebepten ülkeye geri dönmesi ve firmanın o kadar kişiye hoca görevlendirmemesi

Songül sonuçtan hiç memnun değil

Yasin Ergün Turizm Yanılttı

22 Şubat 2024 13:06

Umre Turunda Yaşanan Mağduriyetler Ve İlgisiz Hizmet

Betül
23 Nisan 2025 21:55
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

Turist Vizesiyle Hacca Götürülüp Sınır Dışı Edilme Mağduriyeti

22 Haziran 2025 11:12