Gökşin sonuçtan hiç memnun değil

19 Mart 2024 13:45

Naos Star puanlarımı kullanarak ücretsiz ürün alamıyorum Çünkü kargo parası olarak 108 TL istiyorlar. Hediye olan bir ürün için tam olarak neyin parasını istiyorsanız? Eğer ürün "hediye" ise kargo masrafını sizin karşılamanız gerekiyor. Yoksa neden biz Bioderma ürünleri alarak Naos puan topluyoruz? Ne anlamı var o zaman hediye ürünlerin? Hadi diyelim olmaması gerek ama oldu 108 TL kargo ücreti koydunuz, bari secilen ürünleri yetkili eczanelerden satin alınabilir yapın. Tutmuş yok X ürün bu teslimat seçeneğine uygun değildir diyor bana sistem. Bu sorunun çözülmesini istiyorum lütfen. 2 farklı hediye ürün alacağım ama bu sistem yüzünden bir turlu alamıyorum.

20 Mart 2024 13:15 (Şikayetten 23 saat sonra)

Merhaba, Konu ile ilgili dönüş mail adresinize yapılmıştır. Saygılarımızla, Naos Destek

20 Mart 2024 13:43
naos-stars-naos-star-bioderma-hediye-urun-icin-kargo-parasi-istiyor-1.jpg

Bana sitenizde yazandan farklı bir şey yazmamissiniz. Ben de diyorum ki zaten "hediye" olarak gönderdiğiniz ürünleri nasıl karşı ödemeli olarak gönderiyorsunuz? Sizin zaten karşı ödemeli göndermemeniz gerekiyor. O zaman hediyenin anlamı ne tam olarak? Hadi diyelim öyle yapıyorsunuz. Neden ben yetkili eczaneden ücretsiz teslim alamıyorum ürünümü? Size hediye ürün için para vermediğimden mi? Sanki o hediye ürünleri için olan puanları ürünlerinizi satin alarak kazanmiyormusuz gibi.

Nazlıcan sonuçtan hiç memnun değil

Nazlıcan
13 Nisan 2024 12:43
Naos Stars Naos Hediye Üründen 108 TL Kargo Ücreti Alıyor :)
Zümrüt sonuçtan hiç memnun değil

Zümrüt
28 Mart 2024 14:51

03 Şubat 2024 13:23
Ekin sonuçtan hiç memnun değil

04 Şubat 2024 17:57