Namık Kemal Üniversitesi Hastanesi Radyoloji Telefonlar Açılmıyor

Didem
4 Ocak 2024 14:113.413

Radyoloji bölümüne ulaşmaya çalışıyorum. Randevu bölümünden iki numara verildi: 2822507277 ve 2822507276. Bütün gün boyunca aradım ancak bir kişi bile telefonu açmadı. Eğer bu telefonlara bakılmayacaksa, neden veriliyor? Mevcut randevumuzu iptal etmek istiyoruz çünkü sağlık sorunları nedeniyle gelemeyeceğimizi bildirmek istiyoruz. Bu durumu kiminle görüşebiliriz?

Kanuni Sultan Süleyman Eğitim Araştırma Hastanesi Telefonlara Bakılmıyor Randevu Verilmiyor

Burcu
16 Eylül 2023 05:435.968

Gece 02:30'a randevum vardı, işten geç geldiğim için uyuya kalmışım ve hastaneyi aradım. MR için randevum olduğunu ve ge...

Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Radyoloji Bölümüne Ulaşamama Online Randevu Sisteminde Sorun!

Hande
16 Ağustos 2025 16:344.999

15 Ağustos 2025 tarihinde saat 14:00-15:52 arasında İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Araştırma Hastanesi'nin radyoloji böl...

1 Destek

Namık Kemal Üniversitesi Hastanesi 1 Senedir Geciken Ameliyat Günü

Namık KemalÜniversitesi Hastanesi 1 Senedir Geciken Ameliyat Günü

Hasret
Namık Kemal Üniversitesi Hastanesi Hastanede Hiç Mi Çalışan Yok Pislikten Geçilemiyor

Namık KemalÜniversitesi Hastanesi Hastanede Hiç Mi Çalışan Yok Pislikten Geçilemiyor

Umut
Namık Kemal Üniversitesi Hastanesi Hastanede Sıra İle Alım Yok Hep Bir Usulsüzlük!

Namık KemalÜniversitesi Hastanesi Hastanede Sıra İle Alım Yok Hep Bir Usulsüzlük!

Yasin
Namık Kemal Üniversitesi Hastanesi İlgisizliği

Namık KemalÜniversitesi Hastanesi İlgisizliği

Ayhan
Namık Kemal Üniversitesi Hastanesi Kan Alma Kayıt Sırası!

Namık KemalÜniversitesi Hastanesi Kan Alma Kayıt Sırası!

Yener