Myheritage DNA Kit Paketten Eksik Ürün Çıktı

Myheritage DNA Kit Paketten Eksik Ürün Çıktı
05 Ağustos 2024 15:53

Myheritage firmasından aldığım DNA kit paketinden bir adet çubuk ve bir adet tüp çıktı. Bunların ikişer adet olması gerekmiyor mu? Yaptığım araştırmalarda; satın alan diğer kişilere sorduğumda hepsine ikişer adet gelmiş çubuk ve tüpten. Firmanın bununla ilgili açıklama yapmasını bekliyorum.

Yorumlar (6)

Elif

Dün birden fazla kez mail attım kendilerine Belkıs Hanım. Sonunda dönüş yaptılar. Yeni üretilen tüp ve çubukların artık bir adet olarak gönderdiklerini söylediler. Yani güncelleme almış endişe etmenize gerek yoktur diye eklemişler. Sizin de bilginiz olsun korkulacak bir durum yokmuş.

Sue
Sue

Merhaba başka bir durum için my haritage e mail atmak istiyorum mail gönderdikleri adrese atınca yardım merkezine yönlendirip mail üzerinden sağlanmıyor dendi sizin attığınız mail adresi yazabilir misiniz

Ne demek ben teşekkür ederim. İyi günler dilerim ☺️🙏🏻

Merhaba Elif hanım. Çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için 🙏😊

Elif

Merhaba Belkıs Hanım, aynı durumu ben de yaşadım. Araştırma yaptığımda herkese iki tüp ve iki adet çubuk gelmiş. Süreçle ilgili bir gelişme oldu mu sizde? Ben kendilerine mail atıyorum fakat sürekli olarak otomatik mesaj ile dönüş yapıyorlar. Güncelleme yapıp bir tane tüp gönderiyorlar diye de düşündüm ama hala bilmiyorum.

Belkıs

Merhaba Elif hanım, ne yazık ki henüz hiç cevap alamadım. İrtibat kurulacak bir telefon da yok. Sanırım verdiğimiz ücret boşa gitti :(

Eksik Gönderilen DNA Kiti İle Test Yapılamıyor

13 Ocak 2025 20:02
Eksik Gönderilen DNA Kiti İle Test Yapılamıyor

Gülsüm
14 Mart 2025 20:55
MyHeritage: Kayıp DNA Kitleri Ve İzinsiz Kart Çekimi
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Gümrükte Takılan DNA Kitleri Ve İade Sorunu

Ayşegül