Senanur sonuçtan çok memnun

Muun Shop Alışveriş Faciası

Senanur
01 Temmuz 2024 14:08

Muun shop üzerinden aldığım bir elbise için ürünün teslim tarihinin firmadan kaynaklı gecikmesi ve fotoğrafla uyumsuz renk olması sebebiyle müşteri iletisim hattını kullanarak iade talebinde bulundum ve kabul ettiler. Ürünün elime ulaşması 1 ay surdu, urunu kargoyla gönderdiğim ve ellerine ulaştığını bildiğim halde 1 ayı geçmesine rağmen hala ücret iadesi yapılmadı. Sadece WhatsApp üzerinden ulaşılabilen bir iletisim hatları var ve birkaç gün arayla durumu açıklayıp yazmama rağmen her seferinde geçiştirecek cevaplar veriyorlar. 'İlgili birime aktarıyorum, iadeniz kısa sure içerinde gerçekleşmiş olacaktır' tarzında sadece geçiştirme amaçlı cevaplar veriyorlar hatta bazen iki uc sefer üst üste yazmama rağmen cevap bile vermiyorlar günlerce. Tüketici Hakları mahkemesiyle çözmekten başka çarem kalmadı artık.
Bu firmadan alışveriş yaparsanız başınıza bunlar gelebilir. Ne karşınızda bir muhatap bulabiliyorsunuz ne de özel bir gün için verdiğiniz siparişi yetiştirebiliyorlar. Görseldeki renk ve desenler de gerçek ürünlerle alakasız.

11 Temmuz 2024 09:34 (Şikayetten 9 gün sonra)

Merhaba, Siparişiniz ile alakalı böyle bir süreç yaşadığınız için üzgünüz. Sevgilerimizle 💐

15 Temmuz 2024 12:03

Merhaba, Siparişiniz ile alakalı böyle bir süreç yaşadığınız için üzgünüz. Sizden şikayetinizi güncellemenizi rica edeceğiz.💐

Bengisu
11 Eylül 2023 15:42
Fethiye sonuçtan hiç memnun değil

Fethiye
08 Nisan 2024 09:24

İade Talebim Reddedildi, Mağaza Kapalı Ve İletişim Sağlanamıyor

Tuğçe
28 Temmuz 2025 12:13

Elvan
04 Ağustos 2023 19:15
Emire sonuçtan hiç memnun değil

İade Sürecinde Oyalama Ve Mağduriyet Yaşıyorum

Emire