05 Temmuz 2024 21:07

Ben sosyal medya fenomeniyim. 6 ay önce 18 bin TL verdiğim saçın aynısını bugün 14.500 TL'ye yaptıklarını söylediler. Takipçim ekran görüntüsü attı ve Mutlu Bey'in savunması, 'Ben telefonda herkese saç anlatamam' gibi saçma sapan şeyler söyledi. İnsanlara çıkardığı fiyatla gittiğinizde başka bir fiyat veriyorlar (adamına göre). Ve saçlarım aşırı koptu, kullandıkları açıcı aşırı kalitesiz. Türk saçı diye verdiği saçın 1 aylık halini de aşağıya bırakıyorum.

As.

Sözde fenomen hanımefendi. Salonumuzda her saç aynı fiyat değildir. Premium seri fiyatı ayrıdır Türk saçı ayrıdır. Ayrıca boyutlara görede değişkenlik göstermektedir. Paylaştığınız resimde Premium seri için fiyat verilmiştir orada kocaman yazıyor Premium seri diye! Siz Türk saçı taktırmışsınız önce bunların ayrımlarını bilip sonra buraya yorum yapın. 6 ay kaynak saçları katanızda tutup yumak haline getirip sonra bizi kötüleyemezsiniz. Saçların türlerini ve boyutlarına göre fiyatlarının değiştiğini çok iyi biliyorsunuz. Ama sırf bedava işlem yaptırabilmek için burada bizi ve markamızı karalıyorsunuz. Bu yazdıklarınızı kaldırmanız için bedava işlem yapmıyoruz başka bir salon için bunu deneyin! Bizi bilen biliyor. Müşteri portföyümüz kaliteli neyin ne olduğunu bilen kişilerle dolu. Sizin tarzınızda hanımlar uzak dursunlar. Bundan sonraki süreçte avukatım ile hukuki süreçte görüşmek üzere.

Pınar sonuçtan hiç memnun değil

25 Nisan 2024 15:47

17 Aralık 2024 05:14