Multicep Store Kıbrıs'ta Telefon Satışıyla İlgili Şüpheli Durum!

19 Kasım 2024 08:15

Kıbrıs lokasyonundan 5 bin tl peşinatla 18 taksit adı altında telefon satan Multicepstore - Cepte Bilişim Instagram hesaplarıyla aşağıdaki isimler; Y**D*** , A***S***E*** , İ***H***Y***. Bu kişiler insanları yanıltıyor. Peşinatı aldıktan sonra gümrük parası istiyorlar. Ancak her şey sahte, şu anda 5 bin tl paramı aldılar. Savcılığa başvurdum.

Yorumlar (6)

Nafiz

Evet arkadaşlar iletisim. Shop diye bir firma var beni de yanılttılar gerçek değiller sakin bende Savcılığa başvuracağım

Ömer

Peşinatı gönderdikten sonra ek ücret mi talep ettiler sizden. Güvenilir değil mi burası.

Yigithan
Yigithan

İletişim shop ne gibi bir ücretler talep etti sizden bende düşmemek için soruyorum

Sena
Sena

Merhabalar Kıbrıs'ta iletişim shop isimli Bir telefon satıcısı var acaba sizin şikayet ettiğiniz şirket isim değiştirmiş olabilir mi diye aklıma takıldı şimdi onları arayacağım tabii isimleri burada yazamıyorsunuz ne gibi bir deneyim yaşadınız daha fazla bilgi verirseniz çok sevinirim

Ömer

Siz iletişimshoptan telefon aldınız mı?

Sena bends aynı durumdayım

Multicep Store Instagram'da Orijinalliği Şüpheli İPhone Satışı!

18 Kasım 2024 13:23
Multicep Store Instagram'da Orijinalliği Şüpheli İPhone Satışı!
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Güven Kazanarak Mağdur Edenler: Taksit İletişim Ve Cep Taksit'in Ardındaki Gerçekler

26 Mart 2025 22:32
Erol sonuçtan çok memnun