MSI Türkiye Sıvı Soğutma İle Alakalı Ses

24 Mart 2024 00:352.779

MSI MAG CoreLiquid 240 V2 model sıvı soğutma cihazını alalı 3 ay oldu. Taktığımdan beri pompa fanından gelen bir ses var; tamam, anlarım pompa fanı ses yapar, fakat bu ses sanki tıngır mıngır bir şeye fana çarpan bir şey gibi. Soğutma performansı mükemmel; ancak ses problemi yaşıyorum. Video ekleyeceğim, sizden ricam bu sorunun bir çözümü var mı, varsa yardımcı olabilir misiniz?

25 Mart 2024 00:30

MSI Mag Coreliquid 240r v2 sıvı soğutma ben bu sıvı soğutma yı Ocak ayında aldım ses yaptığına dair sizinle irtibata geçtim sesli çalıştığına dair ses artmaya başladı rahatsız edici bir durum hali aldı. Forum sitelerine girdim bu sorun ile alakalı çok şikayet var. Bilseydim almazdım sizden işteyim lütfen bu sese bir çare bulmamız.

8 Haziran 2024 02:29

Evet hocam bende 360 v2 olan modeli var ve hem ses yapıyor hem de soğutması çok kötü. Servis ise tam bir fiyasko. Ürünü alıp 10 gün rafta bekletip sonra gel al bunda bir şey yok muhabbeti yapıyorlar.

11 Aralık 2023 15:208.670

Merhaba, 3 yıl önce toplamış olduğum bilgisayarıma sıvı soğutma almak istemiştim ve "MSI mag Coreliquid 360R" almıştım. ...

3 Destek

MSI BilgisayarSesteki Drrr Sorunu

MSI M2 SSD Montaj Vidası

MSI M2 SSD MontajVidası

Furkan
MSI Türkiye Yetkili Servisi Sorunu!

MSI TürkiyeYetkili Servisi Sorunu!

Hüseyin
MSI Katana 17 B13 Arızası