Kenan sonuçtan hiç memnun değil

Movavi Para İadesi Yapmıyor

Kenan
06 Aralık 2023 20:42

Movavi Suite ve Photo Editör 2024 programını 01.12.2023 tarihinde satın aldım. Programda hata bulunmakta; giriş yaptığım halde filigran çıkıyor ve beğenmediğim için programı iade edip para iadesi talebinde bulundum. Ancak, PC başına birini koymuşlar ve ürünü etkinleştirdiğim için iade yapılamayacağını, türlü bahanelerle parayı geri vermemeye çalıştıklarını belirtiyorlar. Programı etkinleştirmeden nasıl tam anlamıyla kullanabileceğim konusunda şaşkınlığımı dile getiriyorum. Bu programın 2020 versiyonuna sahibim ve aynı versiyona sadece 10-15 tane müzik, video geçişleri ve hareketler ekleyerek, 2024 olarak satıyorlar. Güvenerek satın aldım ancak yanıldığımı anladım. Bir daha bu programı almamaya kararlıyım. Paramın iadesini talep ediyorum. Sipariş numaram: 223083387.

Movavi Support Center Movavi Suite 2023 Video Düzenleme Çalışmıyor

Alper
04 Ağustos 2023 00:04
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Yazılım Lisansında Yenileme Talepleri Hakkında Şikayet

Serkan
16 Ağustos 2025 15:50
yazilim-lisansinda-yenileme-talepleri-hakkinda-sikayet-2.jpg
Ersoy sonuçtan çok memnun

Onayım Olmadan Movavi Abonelik Yenilendi, Ücret İadesi Talep Ediyorum

Ersoy
14 Ekim 2025 10:53
"İndirim için teşekkür ederim ama uygulamaları çok uzun zamandır kullanmıyorum, PC den de kaldırmıştım. Lütfen çekilen tutarları iade ediniz. İleri de tekrar ihtiyaç duyarsam o zaman yeniden abone olabilirim. Verdiğiniz hizmetler için teşekkür ederim."

Seçkin
12 Aralık 2023 05:19