Şahin sonuçtan hiç memnun değil

Kayıp Kargo: Yılbaşı Hediyeleri Yolda Kayboldu!

Kayıp Kargo: Yılbaşı Hediyeleri Yolda Kayboldu!
28 Aralık 2024 15:10

Mounte Bianca firmasından yılbaşı hediyesi olarak 2 adet sweatshirt satın aldım. Pazartesi günü, firmadan “gönderiniz kargoya verilmiştir” başlıklı bir e-posta aldım; ancak ne bir kargo firması adı ne de bir takip numarası paylaşılmıştı. Birkaç gün bekledim, fakat kargo elime ulaşmadı. Bunun üzerine firmayla iletişime geçmek istedim. Ancak, web sitelerinde belirtilen telefon numarasını defalarca aramama rağmen kimseye ulaşamadım.

Durumu WhatsApp destek hattından bildirdim ve yalnızca bir takip numarası gönderildi. Bu numarayı sorguladığımda böyle bir kargonun olmadığı bilgisini aldım. Durumu netleştirmek için kargo firmasını aradım ve kargo firması, bir takip kodu oluşturulmuş olmasına rağmen ürünün henüz kendilerine teslim edilmediğini belirtti.

Tekrar Mounte Bianca firmasıyla iletişime geçtim. Kargonun gün içerisinde çıkarılacağı söylendi. Ürünün bir yılbaşı hediyesi olduğunu, zaten geciken teslimatın daha fazla bekletilmeden kargoya verilmesi gerektiğini belirttim ve bu konuda uzlaştık. Ancak, aradan geçen süreye rağmen ürünlerim hâlâ kargoya verilmedi. Artık yılbaşına yetişmesi mümkün değil ve hediyelerin anlamı kalmadı. Ürünlerin gönderilip gönderilmeyeceği konusunda da hiçbir bilgi alamıyorum.

Bu şekilde ticaret yapılmamalı.

13 Ocak 2025 14:41

05 Şubat 2024 11:22
Mounte Bianca İade Ücretini Göndermiyor!
Emre sonuçtan hiç memnun değil

03 Mayıs 2024 10:45

08 Aralık 2023 18:26
Hüseyin sonuçtan çok memnun

02 Ocak 2025 14:10
"Buraya yazdıktan sonra 10 dakika içerisinde iade işlemi gerçekleştirildi. Keşke buna gerek kalmasaydı yine de işletmeye ve Şikayetvar'a teşekkür ediyorum."
Mounte Bianca İptal Edilen Siparişin İadesi Gecikiyor