Motto Wear (Instagram: Mottowear.tr) İade Sürecinde Yaşanan Aksaklıklar Ve Güvensizlik

22 Ekim 2024 23:32

7 Ekim tarihinde eşofman takımı aldım. Sitede, ürünün 24 saatte kargoya verilip 3 iş günü içinde teslim edileceği belirtiliyordu. Ancak kargoya 3. Gün verildi ve ürün 5. Gün elime ulaştı. Ürünün kalitesini beğenmediğim için iade etmek istedim. Bana iade kodu çeki veya bakiye kodu olarak verebileceklerini söylediler ve para iadesi yapmadıklarını belirttiler. Kabul ettim, fakat iadeye vermek istediğimde mesajıma dönüş yapmadılar. WhatsApp'tan yazdığımda ise saatler sonra cevap verdiler ve ürünü iadeye verdiğimde iade kodu vereceklerini söylediler. 2 gün geçti ama kodu hala vermediler. Şikayet edeceğimi dile getirdiğimde mesajıma hemen dönüş yapıp hediye vererek kodu ileteceklerini söylediler. Kabul etmedim. Güvensizlik veriyorlar.

07 Kasım 2024 20:18 (Şikayetten 15 gün sonra)

Merhaba bakiye kodunuzla beraber sipariş vermiş olduğunuz, ürünler ve hediyeleriniz tarafınıza gönderilmiş ve teslim edilmiştir. Bu süreçte umarım memnuniyetinizi sağlamış olmuşuzdur. Teşekkürler.

Samet
Samet

Mottoweardan siyah Nike tech siparişi verdim ürün geldi ama çok uzun oldu bende iade etmek istedim iade yok onun yerine hediye çeki verebiliriz dediler tamam verin dedim mesajıma bakmadılar sonra Instagram dan yazdım kontrol sağlıyorum efendim dediler başkada bir şey yazmadılar sonra WP tan yazdım kontrol sağlıyorum dedi sonra birkaç gün sonra bir daha yazdım WP tan evet doğru diyorsunuz size kod gün içerisinde iletilecektir dedi 1 hafta geçti hala iletilmedi ve ben iadeyi göndereli 2 hafta geçti göndermezlerse şikayet edeceğim elimde kanıtlarım da var. Beni 2 haftadır mağdur ediyorlar.

27 Kasım 2024 18:03
Yanlış Renk Ve İade Sorunu
Beyza sonuçtan hiç memnun değil

07 Aralık 2023 13:02
Nail sonuçtan hiç memnun değil

10 Ekim 2023 22:23