Osman sonuçtan hiç memnun değil

Motorobit Kusurlu Ürün

‪Motorobit Kusurlu Ürün
‪Motorobit Kusurlu Ürün
03 Haziran 2023 19:22

Motorobit firmasından 1684405873 sipariş kodu ile 17 adet irf3205 ve 17 adet irf4905 olmak üzere toplam yaklaşık 460 TL alışveriş yaptım. Devre elemanlarını devreye monte ettiğimde hepsinin yandığını bu ürünlerin gerçek değerlere sahip bir ürün olmadığını kusurlu ürün olduğunu fotoğraflarla firma yetkilisine ilettim, kendisi bu ürünlerin Çin de üretildiğini orijinal olmadığını söyledi. Dolayısıyla arkasında durmayacaklarını sözlerinden anladım, bu nedenle zararımı karşılamayacaklarını söylediler. Arkasında durmadıkları ürünü satıp arkasında durmayan bu firmadan şikayetçiyim.

05 Haziran 2023 17:27 (Şikayetten 1 gün sonra)
05 Haziran 2023 21:42

Firma yetkilisine de belirttiğim gibi montajını yaptığım devre 16lı mosfet grubundan oluşmakta ve tümünü monte ederek devrede çalışıp çalışmadığı o zaman anlaşılabilir. Kaldı ki tüm kompenentlerin sağlamlık eğrilerini inceleyip monte ettim, lakin datasheetinde belirtilen değerlere sahip olmadığından çalışma esnasında hepsi yandı. Firmanın açıklamalarının bu anlamda gerçeği yansıtmadığı görüşündeyim.

05 Haziran 2023 21:46

Ayrıca bu montajını yaptığım devre yeni dizayn edilmiş, çalışıp çalışmadığı bilinmeyen bir devre olmanın aksine, daha önce çalıştırılmış, denenmiş tüm kompenentlerin birebir aynısı olan bir devre.

Yunus sonuçtan hiç memnun değil

18 Ekim 2025 15:24
Muhammet sonuçtan çok memnun

Muhammet
01 Nisan 2024 06:08
"Süreyya hanıma hızlı geri dönüş ve hızlı çözüm teşekkür ederim sorunum çözüldü."