Uzay sonuçtan hiç memnun değil

Motomax Kadıköy'den Aldığım Knox Handroid Eldivenin Garanti Süreci Rezil Oldu

Motomax Kadıköy'den Aldığım Knox Handroid Eldivenin Garanti Süreci Rezil Oldu
09 Haziran 2023 17:11

07.02.2023 tarihinde Motomax Kadıköy firmasından 4.800 TL'ye Knox Handroid eldiven aldım. 2 ay içerisinde sağ avuç içi Slider dikiş kısmından yırtıldı ve 14.04.23 tarihinde garantiye verdim. Üstünden 2 ay geçti. Her aradığımda yarın dönülecek, gün içinde dönülecek gibi yanıtlar aldım ama hiç kimse beni aramadı. Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayette bulundum ve uzun uğraşlarım sonucunda bir muhatap bulabildim. Ürünü sıfırı ile değiştirilmesini talep ettim ama ellerinde olmadığını ücret iadesi yapabileceklerini söylediler. Eldiveni aldığımda dolar 17 TL'ydi. Şu anda 24 TL ve eldiveni beğendiğim için kabul etmedim. Hakem Heyeti'ne şikayet ettiğimi söyledim ve aldığım cevap şu; üretici firma değişim onayı vermeden değiştiremeyiz. Kesinlikle bir daha tercih etmem. Bu konuyla alakalı da YouTube'da Instagram'da her yere video çekip atacağım. Motomax firmasına yakışmayan bir rezillik, çok yüksek ihtimal ile mahkemelik olacağız.

15 Haziran 2023 19:26 (Şikayetten 6 gün sonra)

Son durum nedir? Bende bu eldivenden almak istiyordum. Ve motomax adlı mağazadan çok şikayet var? Kullanıcı hatası deyip ne yaparsan yap diyorlarmış

Cem sonuçtan hiç memnun değil

21 Kasım 2024 14:47
Motomax Ürün İadesinde Müşteri Memnuniyetsizliği
Sevda sonuçtan hiç memnun değil

Sevda
11 Mart 2025 18:46