MOTAŞ 2e O Otobüs Seferleri

Nurgül
05 Eylül 2024 17:52

Motaş Malatya 2E Bostanbaşı güzergahı araçları yetersiz. Halk otobüsüne geçince düzensiz ve otobüsler küçük olduğu için tıklım tıklım oluyor. Belediye kendi otobüslerini çalıştırdığı zaman daha düzenli ve daha iyi. Ayrıca şoförlere bir şey söylenmiyor. Bir diyaloğu anlatayım: 'Zamanında gelseniz ve iş çıkış gidiş saatlerinde büyük otobüsler kullanılsa daha iyi olmaz mı?' dedim. Adım atacak yer yok, kapı girişinde zor bindim, kapı kapatma zorlandı. Şoförün dediği kelime: 'Bana kalsa herkesi bir iterim daha çok yer olurmuş abi.' Adım atacak yer yok dedim, 'Herkesi sığdırırız, binmeyeceksin, 40 dakika tekrar otobüs beklemek durumunda kalıyoruz.' Toplu ulaşıma da 80'lere gidiyoruz. Biz insanız... değiliz ki bu şekilde ulaşım sağlıyor. Belediye üstelik bedava da taşımıyor. Hem ücretler yüksek hem de verilen hizmet kötü. Yazıyorum bunları fakat burada da kalacak, ilgilenen olmayacağını herkes biliyor. 2E Bostanbaşı hat seferleri çok kötü. 8.10 otobüsü 8.35'te geliyor. 8.40 otobüsü 8.50'de durakta oluyor. Maden Yakınca tarafından gelen otobüsleri 8.10'da değil de 8.00'de çıkarın.

Ergün

Murat
10 Eylül 2025 22:50

Gönül
04 Kasım 2024 21:32
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Yunus
31 Aralık 2024 17:48