Gamze sonuçtan hiç memnun değil

15 Kasım 2024 16:17

Mostbet, 2 senedir oyun oynuyorum, böyle bir site yok. Kazandığın zaman hemen hesap bloke oluyor, 2 yıldır olmayan şeyler oluyor. Para çekmeye giriyorum, reddedildi diyor, iptal ediyor ama benim de para yatırdığım dekontlarım var elimde. Şimdi onlarla gidip savcılığa şikayet edeceğim, onların da hesapları bloke olsun. Böyle şey olmaz, mail atıyorlar. Kimliğimi kayıt olurken kabul edenler şimdi kabul etmiyor, sürekli aynı maili atıp duruyorlar. Kimliğiniz onaylanmadı, 3 gün oldu hala ne telefondan ne mailden ne canlı sohbetten yanıt alamıyorum. Siz de bizim gibi yapmayın. Her yere yazacağım, sosyal medyada da paylaşacağım. Böyle ulaşamama durumu olmaz, acil sorunumu çözün.

profile profile profile
28 Kasım 2024 13:07 (Şikayetten 12 gün sonra)
Gamze
Gamze
28 Kasım 2024 13:18

Merhabalar sayın mostbet Ben Gamze can Gamze d değil Ben size nüfus cüzdanım ile kayıt oldum ve size yatırdığım tüm banka hesaplarımın kartlarının fotoğraflarını gönderdim ama siz benden daha fazlasını istiyorsunuz bu nedenle size belge sunamıyorum çünkü ehliyetim yok çünkü pasaportum yok Artık çözüm olmak adına fotoğraflı doğum belgesi istediniz böyle bir evrak yok doğduğum için t. C. Bana kimlik verdi ya varım yaşıyorum Sonra SGK evrak dediniz gittim onu aldım onu da kabul etmediniz Benim size sunabileceğim başka evrakım yok kimliğim ve kartlarım var size kayıt olurken bunların hepsi yeterli geldi de şimdi neden olmuyor bunu asla anlamıyorum Ok şöyle yapalım günün herhangi bir saati arayın ben ve kimliğim yanımda olmaz beni bilemezsiniz onu anlarım ama biz daha hiçbir aşamaya gelemedik bunu bana da başka oyunculara da yapmayın lütfen sonucunda bir oyun ve bu kadar zor olmamalı siz sanki vatanperver bir iş yapıyorsunuz da sanki beni tanımlayamadınız yapmayın lütfen bir oyun insanlar iyi vakit geçirsin diye beni kaç haftadır bundan mahrum bırakma da cabası ne gerek vardı neden bunları yaşıyorum anlamış değilim ve artık bir çözüm bulmanız gerekiyor ben kimliğimi tekrar e posta adresinize atıyorum

25 Aralık 2024 12:05

Cenk sonuçtan hiç memnun değil

Mostbet'te Yaşanan Güven Sorunları Ve İletişim Eksiklikleri

21 Ocak 2025 13:02
Esra sonuçtan hiç memnun değil

21 Aralık 2024 18:08
Mostbet Casino Çekim Sorunları Ve İletişim Eksikliği!
Adem sonuçtan hiç memnun değil

21 Mart 2025 18:32
Kerim sonuçtan hiç memnun değil

03 Aralık 2024 11:39
Mostbet'te Çekim Sorunları Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği
Mostbet'te Çekim Sorunları Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği
Reyhan sonuçtan memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

07 Aralık 2024 15:52