Mostbet Casino SMS Doğrulama Ve Temsilci Tarafından Engellenme!

11 Nisan 2023 15:53

Ben her gün girdiğim mail ve şifrem ile dün giriş yapamadım. Şüpheli giriş uyarısı aldım fakat e-postama asla doğrulama kodu düşmedi. Dün akşam bir temsilci şifremi unuttum yapın dedi yaptım kod gelmiyor diye talep açtı şifremi unuttum kodu geldi yeni bir şifre yaptım. Fakat sonradan mailim ve yeni şifreniz yazan bir SMS daha geldi yine hesabıma asla giremedim. Derdimi anlatamadım sürekli onay maili diyor temsilci ama asla düşmüyor. Telefonuma asla kodda gelmiyor şifremi unuttum yaptığımda. Ve en acısı temsilci spam yapmayın engellerim diyerek beni engelledi. Resmen mağdur tarafken bir de engel yedim. Bakiyemde içeride kaldı oyunlarda da memnundum fakat bu durumu ve o temsilcinin yaptığını hazmedemiyorum. Ciddi oynuyorduk birkaç hesap olarak ve çok kalabalık bir arkadaş grubu ile bugün çözüm gelmezse diğer hesapların ve arkadaşların hepsi mostbet sonsuza denk unutacağız ben 500 liramdan olurum ama siz bir daha bizim üzerimizden kazanamazsınız. Zaten bir oturuşta 2-3 katını en az veriyoruz. Bir sürü site var. Mostbet böyle yaparsa bütün üyelerini kaybeder.

Mostbet’te 186.000 TL Bakiyenin Çekiminde Sürekli Red Ve Açıklama Eksikliği

21 Mart 12:37
mostbette-186000-tl-bakiyenin-cekiminde-surekli-red-ve-aciklama-eksikligi-2.jpg
mostbette-186000-tl-bakiyenin-cekiminde-surekli-red-ve-aciklama-eksikligi-1.jpg
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Mostbet Kazancımı Çekemiyorum Doğrulama Hatası Çözülmüyor

06 Kasım 2025 20:49