Moss Dental Diş Çekemeyen Diş Hekimleri Var

24 Ocak 2024 14:29

Oğlum 8,5 yaşında ve bugün dişi ağrıdı. Alttan ana diş geldiği için üstteki süt dişini baskılıyor; bu da ağrıya neden oluyor. Sürekli şahsımın gittiği Most Dent Bahçelievler'e babasıyla gönderdim. Z***** Hanım çocuk doktoru olmadığı için müdahale edememiş. O sırada klinikte çocuk doktoru var mı? Hayır. Ne yapılacakmış? Saat 17:30'a K******* Hanım'ın gelmesi beklenecekmiş; başka bir çözüm yokmuş. Sallanan bir dişi çekemeyen ve üstüne ağrılı bir çocuğu ya da hastayı o şekilde gönderen biri o koltuğu boşuna işgal etmesin. Acil durumda eğitimini alan bir kişi bu müdahaleyi yapabilir. Zorda kalınca hekimlerin nelere müdahale ettiğini biliyoruz. Olması gereken de budur. Çocuk durmuş, bunu özellikle yazıyorum; okuyan insanlar için ortalığı ayağa kaldıran bir çocuğum da yok, gayet usludur. O çocuğun o klinikte röntgenine kadar var, E*** Bey defalarca müdahale etti. Bir de üstüne yalan beyanda bulunmuşlar, E*** Bey çocuk doktoruymuş. E*** Bey'in esas hastası benim, ben 39 yaşındayım. O kliniğe gitmemdeki neden de kendisidir, işinin ehli olduğu için. Çocuk doktoru olduklarını söylemişler! Beceremeyen sizsiniz. O yaştaki bir çocuk o klinikten ağrıyla çıkmamalıydı. Bu şikayet burada kalmayacak, buna emin olabilirsiniz.

Peradent Diş Kliniği Beylikdüzü Şubesinde Yapılan İşlem!

21 Mart 2024 05:30

Uzm. Dt. Özlem Balkan Çocuk Diş Hekimliği Deneyimi

12 Eylül 2024 00:47
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Nino Klinik Buca İzmir Fiyasko!

25 Temmuz 2024 18:48