Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Mopaş Acıbadem 2 Şubesindeki Ciddi Sıkıntılar

22 Ağustos 2024 09:45

Mopaş Acıbadem 2 şubesinde klima bulunmadığı için ürünler bozuluyor ve çürüyor resmen. Bunu da geçtim çalışan personel için de sıkıntılı bir durum. İnsancıklara acıyorum kan ter içinde çalışıyorlar. Sordum neden böyle diye, genel merkeze bildirdiklerini ama yapacakları bir şey olamadığını bildirmişler. Ne demek yapacak bir şey yok anlamadım. Mağaza sahipleri klima istemiyorlarmış. Saçmalık. Bu şartlarda çalışılmaz. Çalışanlar personele yazık.
Şarküteri reyonun önünden geçiyorsunuz ağır bir et kokusu. Sıcaktan renkleri kararmış etlerin. Peynirler bozulmaya yüz tutmuş sıcaktan. Manav kısmı ayrı bir sorun. Meyvelerin üzeri sinek kaynıyor. Vıcık vıcık sinek. İnsanın midesi bulanıyor. Çikolatalara el atıyorsunuz, ambalajının içinde suya dönüşmüşler resmen. Çok acayip. Evimin tam karşısında bulunduğu için alışverişlerimi genelde oradan yapıyorum ama yaz başından beri aldıklarıma çok dikkat ediyorum. Özellikle şarküteri bölümünden hiçbir şey almıyorum. Manav bölümü de dahil. Yani çok zorda kalmadıkça bir şey almak istemiyorum. Zehirlenmek içten değil. Mahallemizde çok fazla yaşlı insan yaşıyor. Bu insancıklar için tehlike arz ediyor bu market diye düşünüyorum. Bu nasıl bir işletmecilik anlayışıdır anlamış değilim. Öncelikle çalışanlarına değer vermeyen bir kuruluş ve müşterisinin sağlığını hiçe sayan bir anlayış. Yazık! Bu konuyu belediyeye de bildireceğim. Hijyenik olarak tehlikeli bir yapıdalar.

Edanur sonuçtan hiç memnun değil

Edanur
07 Mart 14:16