Moodist Hastanesi Sağlıkta Koca Bir Sorun.. Özel Hastaneler

15 Mayıs 2024 01:57

Madde bağımlılığı ve psikolojik sorunlar yaşayan oğlum için Modolyon Psikiyatri Merkezi'ne gittik. Merkezin doktorlarından A**** Hanım, yatarak tedaviyi önerdi ve bu işin Moodist Hastanesi tarafından iyi yapıldığını söyledi. Bize B*** D********** adında bir beyin numarasını verdi. B*** Bey ile iletişime geçtik ve telefon hemen açıldı. Hastanenin özelliklerinden bahsedildi ve Madalyon Psikiyatri Kliniği ile yapılan sözleşme gereği bize %10 indirim yapılacağını, böylece indirimli fiyatın 10700 TL olacağını belirtti. 'Denize düşen yılana sarılır' misali teklifi kabul ettik ve 08.05.2024 tarihinde öğleden sonra saat 15.40'ta hastaneye oğlumuzun yatışını sağladık. Yatış işlemleri için bizden haftalık 100000 TL istediler. Biz de bu miktarın çok olduğunu ve en fazla 75000 TL verebileceğimizi, emekli olduğumuzu ve ekstra taleplerimizin olmadığını ifade ettik. Yatış gerçekleştirildi ancak oğlumuzun yattığı katı ve odasını göremedik. Tedavi süreci hakkında yeterince bilgilendirilmedik ve sadece 'İyi olacak, inşallah' yanıtını aldık. Pazar günü ziyaret için gittiğimizde, diğer hastalar gerekçe gösterilerek, servis girişinde bulunan küçük bir odada üç sandalye ve bir masa etrafında oğlumuzla görüştük. Dört gün tedavi gören oğlumuz için günlük 10700 TL ödemiş olmamıza rağmen, tedavi hakkında doktor tarafından bilgilendirilmedik. Sonuç olarak oğlumun da yaşadığı memnuniyetsizlik nedeniyle 13.05.2024 tarihinde taburcu olmaya karar verdik. Taburcu olabilmek için J*** Hanım'dan onay alınması gerektiği söylendi. Ancak doktorumuz J*** Hanım'a ulaşamadık ve yatış süremiz boyunca kendisini hiç göremedik. Nihayetinde çıkışımız onaylandı. Toplamda beş gün hastanede kaldık. Hesabımızın 10700x5=53500 TL olmasını beklerken, bize göre oldukça yüksek bir rakamla karşılaştık. İlk olarak 75000 TL ödemiştim ve para üstü beklerken, 19500 TL daha borçlandırıldık. Kan, idrar tahlilleri ve EKG çekiminin bu ek maliyete neden olduğu söylendi. Günlük 10700 TL ödeme yapmışken bu farkın nedenini anlamadım. İtiraz ettim ancak bir sonuç alamadım. Yatış öncesinde her aradığımda ulaştığım B*** D**********'nu tekrar aradım ancak telefonumu açmadı. Bir yetkiliyle görüşmek istediğimi belirttim fakat bir yetkiliye ulaşamadım. 'Denize düşen yılana sarılır' atasözü gibi Moodist Hastanesi'ne güvenmiştim ancak hayal kırıklığına uğradım. Devletin bu konuda bir düzenleme yapmasını bekliyorum.

20 Mayıs 2024 17:11 (Şikayetten 5 gün sonra)

Moodist Hastanesi Rapor Sorunu

19 Ocak 2024 17:41
Ersin sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Uygulanan Testle Hatalı Teşhis Ve Cevapsızlık

08 Ekim 2025 18:20