Ali sonuçtan hiç memnun değil

Monster Servis Bakımı - Ana Kart Arızası

11 Nisan 2023 16:16

Ben tekrar verdim servise ve tekrar değiştirdiler. Henüz 20 gün oldu ve ben bugün yine aynı sorunu yaşadım. Bilgisayar toplanırken içinde de vida unutulmuş üstelik. Servisi aradım ve bana tekrar servise getirin diyorlar. Ömür boyu bakımı var diye ömür boyu size cihaz getirmek zorunda değilim, giden benim zamanımdan gidiyor. Sözde ömürlük olsun diye almıştım ama şu an aldığıma pişmanım resmen. Servis kodu KAD032352695

11 Nisan 2023 16:05

Bilgisayarım 2.5 yıllık. 2 Ay önce kendi kendine kapanma sorunları yaşadım ve Monster servisi bana "Bu arıza ana karttan meydana geliyor " dedi. 9.100 ₺ ye ana kartı değiştirdim ve 2 gün sonra arıza devam etti ve dediler ki "ana kart arızalı" :/ Ben tekrar verdim servise ve tekrar değiştirdiler. Henüz 20 gün oldu ve ben bugün yine aynı sorunu yaşadım. Bilgisayar toplanırken içinde de vida unutulmuş üstelik. Servisi aradım ve bana tekrar servise getirin diyorlar. Ömür boyu bakımı var diye ömür boyu size cihaz getirmek zorunda değilim, bir defada yapın, herkes işine baksın. Giden benim zamanımdan gidiyor, işlerim aksıyor. Sözde ömürlük olsun diye almıştım ama şu an aldığıma pişmanım resmen.

11 Nisan 2023 16:20 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Değerli Kullanıcımız; Ben Müşteri Memnuniyeti ekibinden Alper S. Talebinizi aldık ve memnuniyetinizi sağlamak için en kısa sürede ekip arkadaşlarımla birlikte size ulaşacağız. Saygılarımızla, Monster Notebook Müşteri Hizmetleri

Halit sonuçtan hiç memnun değil

Teknik Servis Sonrası Sürekli Arıza Ve Mağduriyet: Cihazımın Değişimini Talep Ediyorum

04 Ağustos 2025 12:44
Batuhan sonuçtan memnun değil

Bakım Sonrası Menteşe Çatlağı Ve Kalıcı Isınma Sorunu: Cihazımda Çifte Mağduriyet

15 Aralık 2025 15:12

Teknik Servis Sonrası Wi-Fi Sorunu Ve Anakart Hasarı