Can sonuçtan hiç memnun değil

03 Nisan 2024 14:19

Monster firmasından EAM2024000039441 fatura numaralı bir Huma H4 V5.1.10 laptop satın aldım. Ürün yeni olmasına rağmen iddia edilen ön kontrol sırasında fark edilmeyen Wi-Fi çekim problemi yaşadım. Aynı yerde Monster Tulpar T6'nın sorunsuz bağlandığını gözlemledim, ancak Huma cihazım oldukça düşük hızla bağlanıyor. Bu sorunu çözmek için işlerimin arasında zaman yaratıp, bu sabah Kartal'daki servise ürünü bıraktım. Sıfır bir ürünün servisten kaynaklanan bir sorun nedeniyle acil kontrolünü talep ettim. Ancak öğlen yaptığım görüşmede müşteri temsilcisi M**** Bey, işlemin sıraya alındığını ve servis süresinin normalde 20 gün olduğunu söyledi. İlgisiz bir tavırla karşılaştım. Sıfır aldığım bir ürünün firmanız tarafından yeterince kontrol edilmeden teslim edildiğini ve şimdi de bu durumun cezasını bekleyerek çekmek zorunda olduğumu düşünüyorum. Bu durum kabul edilemez. Şimdi, aldığım ürünü iade etmek istiyorum çünkü herhangi bir bilgi alamıyorum. Yetkili bir kişiyle iletişime geçmek istiyorum ve standart cevaplar yerine, doğrudan bir yetkilinin bana telefonla ulaşmasını ve durumu açıklamasını rica ediyorum. Servis numaram: KAR042467931, iletişim numaram: 0538*****74.

03 Nisan 2024 14:22 (Şikayetten 3 dakika sonra)

03 Nisan 2024 14:49

Değerli Can A., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Atakan

22 Nisan 2024 09:21

3 Nisan 2024 den beri bir türlü iade işlemi gerçekleşmedi ve herhangi bilgide alamıyorum.

22 Nisan 2024 18:35
Monster Notebook Yeni Laptopumda Wi-Fi Sorunu Ve Servis Beklentisi

Halada bir yetkiliden dönüş olmadı çok ilgililer sadece ileteceğiz, edeceğiz diyen müşteri temsilcileri ile görüşmekten de bıktım.

Yasin
Yasin

Merhaba, Aynı Sorunu Yaşıyorum.

Ben iade etmiştim

Ramazan sonuçtan çok memnun

13 Ocak 2025 19:46

07 Nisan 2024 15:11
Monster'da Yaşadığım Yorucu Mağduriyet
Gül sonuçtan hiç memnun değil

Monster Huma H4: Servis Sonrası Artan Sorunlar Ve Hayal Kırıklığı

31 Aralık 2024 01:09