Nursu sonuçtan çok memnun

Monster Flash Update Failed Hatası
08 Şubat 2024 00:11
Nursu'nun Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Flash update failed hatası acil dönüş yapmanız gerek cuma günü sunumum var belgelerim içerisinde.

Bilgisayarımı açıktı ve hiçbir sorun yoktu daha sonra oyuna tıkladım ve Flash update failed ekranı ile karşılaştım, hiçbir şekilde açılmadı. Sıvı teması vs. Hiçbir şekilde yabancı zararlı maddelerden uzak tutulmasına rağmen kendi kendine bu hatayı vermektedir. Sanırım Bios'u sorunlu İngiltere'deyim bütün belgelerim PC de acil bir şekilde bilgisayarımın açılmasına ihtiyacım var. Türkiye'ye gönderimde sağlayamam. İyi bir bilgisayar diye Monster tercih ettim ama çok pişmanım şu an böyle bir durum Yaşandığı için. Umarım çözerler hızlı bir şekilde.

08 Şubat 2024 00:13 (Şikayetten 2 dakika sonra)

08 Şubat 2024 12:53

Merhaba Nursu Hanım, Sizi aradık ancak ulaşamadık. Cihazınızda yaşamış olduğunuz duruma istinaden geri dönüş size Şikayetvar'da kayıtlı olan mail adresiniz üzerinden yapılmıştır. Saygılarımızla, Monster Notebook Teknik Destek Remzi.

Nursu
08 Şubat 2024 13:58

Numarama şu an ulaşabilirsiniz yazdım ama maillerime henüz dönüş yapılmadı

08 Şubat 2024 16:59

Değerli Nursu Y., Cihazınızın teknik servisimizde incelenmesi için tarafımıza ulaştırmanızı rica ederiz. Kapsamlı inceleme sonrası tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Detaylı Bilgi: https://www.monsternotebook.com.tr/teknik-servis/ Saygılarımızla, Monster Notebook, Atakan

Nursu
14 Mart 2024 13:23