Murat sonuçtan çok memnun

04 Eylül 2024 23:15
Murat'ın Teşekkür Mesajı
“Monitörü 07.09.2024 Cumartesi günü servise bıraktım, 09.09.2024 Pazartesi günü tamiri yapıldı ve teslim alabilirsiniz dendi. Garantisi devam ettiği için arızası garantiden karşılandı, cihazın beyninin değiştiği söylendi. Testlerini yaptım şu anlık sorunsuz çalışıyor, yine aynı sorun olur mu Tabi ki ilerleyen zamanlarda göreceğiz. Destekleri için Monster ekibine teşekkür ederim.”

Çoğu kişide olduğu gibi benimde Monster Aryond 27 inch monitörüm bilgisayarı açtıktan 5 dakika sonra bir anda kapandı ve şu anda monitör açılmıyor.
İlk başta ne olduğunu anlamadım direkt fişe ve adaptöre baktım. Adaptörün ucunu monitörden çıkartınca adaptördeki ışık yanıyor, monitöre takınca adaptördeki ışık yanıp sönmeye başlıyor. Hiçbir şekilde monitör güç almıyor.
Monitörü 1 yıl önce almıştım 1 yılda toplasanız 12 saat çalıştırmamışımdır. Son 1 aydır'da monitör kapalı olarak duruyordu. Problem monitörde mi yoksa adaptörde mi bilmiyorum. Monster ekibinden bu konuda destek bekliyorum. 8-9 yıllık Monster notebook kullanıcısıyım sevdiğim ve notebook arayan herkese önerdiğim bir markadır, bugüne kadar eş dost derken 8 adet notebook aldık. Hiçbirinde sıkıntı yaşamadık ilk defa monitörde böyle bir sorun yaşadım. Umarım sorunu en sancısız şekilde çözebiliriz ve sevdiğim marka olarak kalmaya devam edersiniz.

04 Eylül 2024 23:18 (Şikayetten 3 dakika sonra)

04 Eylül 2024 23:42

Mert Bey; Hızlı dönüşünüz ve ilginiz için teşekkürler. Yaşadığım sorunda umarım yanıtlarınız kadar hızlı bir şekilde çözüme ulaşır, iletişiminiz için beklemedeyim.

05 Eylül 2024 11:17

Değerli Murat Ç., Cihazınızın teknik servisimizde incelenmesi için tarafımıza ulaştırmanızı rica ederiz. Kapsamlı inceleme sonrası tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Detaylı Bilgi: https://www.monsternotebook.com.tr/teknik-servis/ Saygılarımızla, Monster Notebook, Atakan

05 Eylül 2024 16:28

Atakan bey merhaba, telefonda da görüştüğümüz gibi 07.09.2024 Cumartesi günü monitörü ve adaptörü kutusu ile beraber Küçükçekmece'de bulunan şubenize teslim edeceğim.

12 Eylül 2024 17:36

Metehan sonuçtan hiç memnun değil

Monster Aryond Monitör Açılmıyor Ve Gri Ekran Sorunu Yaşatıyor

Metehan
16 Eylül 19:15
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Monster Laptop Kronik Sorun Şikayetleri

Onur